"OBRADOVIĆ NUDI SAMO POLITIKU ULICE": Žarić Kovačević odgovorila lideru pokreta "Dveri"

Novosti online

14. 03. 2023. u 20:07

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke, Jelena Žarić Kovačević, odgovorila je lideru Dveri Bošku Obradoviću.

ОБРАДОВИЋ НУДИ САМО ПОЛИТИКУ УЛИЦЕ: Жарић Ковачевић одговорила лидеру покрета Двери

Foto: SNS

- Jedino što Boško Obradović može da ponudi građanima je politika ulice. Bolje  reći - uličarska politika. Kao opozicioni samoproklamovani lider prednjači u pozivanju na bunt i da narod izađe na ulice. I? Šta onda? Onda će Boško i njemu slični da prete predsedniku Vučiću i svima koji podržavaju njegovu politiku - mira, jedinstva i stabilnosti. Onda će Boško i njemu slični misliti da su se nakupili političkih poena, a narod će ih na izborima kazniti. Zašto - jer narod zna da razlikuje šarene laže opozicije od rezultata, puteva i pruga, radnih mesta, boljeg standarda, očuvanja nacionalnih interesa i sveukupne borbe za državu...

Takođe, da takvi unižavaju stradanje srpskog naroda u pogromu 17. marta 2004.godine - to je njihova bruka. Pravi Srbi pamte i poštuju žrtve! Ostaje pitanje zašto nisu reagovali tada, zašto nisu nešto učinili da spreče stradanje Srba?!

Sa druge strane, Obradović opet pominje izbore. Nije mu dovoljno Što je narodni poslanik? Da ne bi voleo ministar da bude, jer dobro se sećamo da se nudio. E, to je njegova politika - ko mu da više, a takvi nisu potrebni ni Srbiji, ni građanima koji u njoj žive - poručla je Žarić Kovačević.

BONUS VIDEO: BORBE U BLIZINI SVATOVA I KREMENAJE - Ruski vojnici koriste sisteme "Grad" i haubice "Msta-S"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (298)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave