"MARINIKA VIŠE PUTA LAŽE NEGO ŠTO ZINE" Oštar odgovor Tepićevoj iz SNS

Novosti online

13. 03. 2023. u 15:53

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke Milica Nikolić odgovorila je na izjave Marinike Tepić o organizovanom dolasku na skupove koje organizuje SNS.

МАРИНИКА ВИШЕ ПУТА ЛАЖЕ НЕГО ШТО ЗИНЕ Оштар одговор Тепићевој из СНС

Foto: Printskrin/Jutjub

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

Ono što Marinika Morović može da vidi, to zdrav razum nikako ne može da prihvati. A pošto svakako nije psihijatar, to ne znači da nije za njega. Naprotiv, kada se pogledaju sve laži i nebuloze koje je izgovarala, uključujući ovu poslednju, zaista deluje da bi specijalista imao pune ruke posla.

Pored užasnih besmislica i obmana kojima je ponela titulu najveće lažare ikada, ona prosto ne prestaje. Valjda što veća lažovska konkurencija među opozicionarima, to veći trud svakog lažova ponaosob.

Velika histerija i razočarenje je nastalo kada su shvatili, i levi i desni lešinari, da predsednik Vučić nije ništa potpisao u Briselu, a zatim ih je dodatno dotuklo to što su shvatili posle obilaska samo Pčinjskog okruga, koliku podršku ima.

Nadali su se lešinari lošim vestima iz Brisela, jer što je Srbiji lošije, njima je sve bolje.

I onda ona koja je, na samo njoj poznat način, a svakako idiotski, videla drogirane kokoške u Moroviću, tvrdi da je Vučić “nedorastao”. 

Taman kada pomislimo da je dostigla vrhunac sa svojim glupostima, ona nas ubrzo demantuje i pokaže da je nepresušan izvor.

Vučić je sačuvao mir, celovitost svoje zemlje i izborio se kako za razgovore, tako i za 27 povlačenja priznanja lažne države. I pokazao svima šta znači biti državnik, koji nikada od svoga naroda ništa nije krio.

A ova blesa, koja od drogiranih kokoški, preko pucanja iz praćke dolazi do ovakvih nebuloza kojima svakodnevno truje, zapravo i nikada neće umeti ništa drugo. Osim da više puta slaže nego što zine. I umeće svakako da promeni stranku, u tome se zaista dokazala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FEDERER I NADAL NE VERUJU: Evo šta je Novak Đoković upravo uradio