TOMIĆ PORUČIO: Predsedniku Vučiću Srbija je uvek bila na prvom mestu

Novosti onlajn

12. 03. 2023. u 17:17

ZORAN Tomić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasio se novim saopštenjem o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i svemu onome što radi za Srbiju, ali i opoziciji i svim njihovim bezuspešnim naporima da sruše predsednika.

ТОМИЋ ПОРУЧИО: Председнику Вучићу Србија је увек била на првом месту

Foto: SNS

"Vučić će u istorijske knjige ući kao državnik i osoba koja je Srbiju izvukla iz najteže situacije u modernoj istoriji. Kad joj je pretio bankrot, da građani ostanu bez primanja i penzioneri bez penzija, on je smogao snage i odlučio se na nepopularne poteze kako bi Srbiju spasio. Pokrenuo je reforme 2014. godine koje su dale rezultate i danas imamo dupliran BDP u odnosu na 2012. godinu, istorijski najnižu stopu nezaposlenosti, šampioni smo u privlačenju direktnih stranih investicija, otvorili smo naučno tehnološke parkove, gradimo 10 auto-puteva, rekonstruišemo železnicu, jačamo kapacitete naše ekonomije za nove investicije, nova radna mesta, podižemo životni standard građana i zato će do kraja 2025. godine prosečna plata u Srbiji biti 1.000 €, a penzija 340 €. Aleksandar Vučić biće upamćen kao osoba koja je našu vojsku oporavila, koji ulaže napore da se vojska modernizuje da garantuje bezbednost našem narodu. Ostaće upisan po tome što se borio na međunarodnom planu da Srbija zauzme mesto među državama koje zaslužuje, bori se za poštovanje međunarodnog prava i svoja prijateljstva jača i na istoku i na zapadu. Lavovski se bori da sačuva naše Kosovo i Metohiju, da naš narod opstane i živi u pokrajini zbog čega je prvi državnik koji je pokrenuo važne projekte za naš narod da se vrati u pokrajinu, kao što je povratničko naselje Sunana dolina, ulaganja u obrazovanje, infrastrukturu, poljoprivredu. Pre svega u istoriji političke scene Srbije ostaće upamćen kao političar, državnik i lider kome je Srbija uvek bila na prvom mestu, koji je uvek smeo da izađe pred narod, da kaže istinu kakva god da je i da ne razmišlja o političkim posledicama po sebe. Zato on danas ima rekordnu podršku građana, na čemu mu mnogi zavide i pošto nemaju argumente kako da mu se suprotstave, napadaju ga lažima i pokušavaju građane da obmanu.

Ti koji ga napadaju svakodnevno preko tajkunskih medija i društvenih mreža i oni će ostati upisani u političkoj istoriji Srbije. Zdravko Ponoš poznati dezerter i kasapin srpske vojske ostaće upamćen kao oficir koji je uspeo po NATO standardima da nam vojsku razori, tenkove iseče i istopi, a novac od toga preusmeri u privatne fondove. U političkoj karijeri poznat je kao NE čovek, koji odbija da pomogne svom narodu na Kosovu i Metohiji kad je najteže. Čovek kome su politički mentori bili Boris Tadić i Vuk Jeremić, obojica zaslužni za ono čuveno glupo pitanje u Međunarodnom sudu pravde za koje se i dan danas šiptarski mediji zahvaljuju na srpskom, koji su osmislili saopštenja kao glavno oružje Srbije u diplomatskoj borbi za očuvanje Kosova i Metohije. Baš je odlične mentore imao, toliko dobre da njihovim stopama nastavlja.

Boško Obradović, Milica Đurđević Stamenkovski, Miloš Jovanović i njima slični, svi su oni isti kad su jedni u drugima našli podršku. Uvek će se politikanti i foleri iz Zavetnika i Dveri izvlačiti i govoriti da nikad nisu bili na vlasti, ali čim su sebi za saveznike našli Miloša Jovanovića čiji su mentori pustili Aljbina Kurtija i 1.800 terorista iz zatvora i ništa nije uradio kad se desio pogrom našeg naroda u pokrajini 2004. godine, narodu je onda sve jasno. Danas taj dan ovi antidržavni opozicionari uzimaju za dan kad organizuju političke proteste u Srbiji da bi podržali Aljbina Kurtija lično. Opravdavaju svakim potezom naziv koji su od naroda dobili, da su antidržavna opozicija. Kaže Milica da istraživanja govore da njima rejting raste, a Vučiću pada? Ne bih rekao, jer teren govori drugačije. Na dan kad je Vučić obilazio Pčinjski okrug i opštine poput Bosilegrada gde je pre njega Aleksandar Karađorđević došao 1926. godine, koga su u svakom mestu dočekivale na hiljade građana sa ciljem da ga saslušaju i pruže podršku politici mira i stabilnosti koju vodi. Sa druge strane istog dana u Vlasotincu ovu antidržavnu koaliciju sačekalo je svega pedesetak ljudi, računajući i one iz kombija kojim su došli na skup sa njima, jasna je slika i prilika kakvo je stanje na terenu i čiji je kakav rejting.

Narod Srbije veruje samo onima koji rade, bore se i ne predaju. Veruje onima koji obećanja ispunjavaju i koji su pomogli da snove koje Srbija sanja danas i ostvarujemo. Zato Aleksandar Vučić je osoba koja će u istoriju Srbije ući zlatnim slovima upisan, o kome će se učiti u školama, a antidržavna, tajkunska i mrziteljska opozicija biće upisana u fusnotama knjiga, kao opstruišući faktor na putu da se san o jakoj Srbiji ostvari", navedeno je u saopštenju Tomića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave