"PUNA PODRŠKA VUČIĆU" Tomić: Predsednik se lavovski bori za poziciju naše zemlje na međunarodnom planu

Novosti online

10. 03. 2023. u 15:55

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić najavio je da će Srbija nastaviti da ulaže u kapitalne projekte, a samo zemlja koja je ekonomski jaka, može se boriti sa svim izazovima, izjavio je član Predsedništva Srpske napredne stranke Zoran Tomić.

ПУНА ПОДРШКА ВУЧИЋУ Томић: Председник се лавовски бори за позицију наше земље на међународном плану

Foto: SNS

- Građani Srbije imali su prilike sinoć da čuju odlične vesti za našu zemlju. Predsednik Vučić najavio je da će Srbija nastaviti da ulaže u kapitalne projekte važne za dalji ekonomski razvoj i da smanjujemo razliku u odnosu na vodeće ekonomske zemlje Evrope drastično u našu korist. Samo zemlja koja je ekonomski jaka, može se boriti sa svim izazovima kojima je izložena spolja, ali i iznutra. Zato je odlična vest da će do kraja godine ponovo biti povećanje penzija i plata što doprinosi podizanju životnog standarda. Odlično je što Srbija nastavlja da podiže kapacitete za privlačenje direktnih stranih investicija, što se otvaraju nova radna mesta koja su bazirana na znanju i da naša ekonomija ide putem svetski ekonomija baziranih na znanju. Završavamo važne infrastrukturne projekte, auto-puteve, železnicu, nastavljamo proces digitalizacije, sve u interesu građana Srbije. Vidimo koliko se predsednik Vučić lavovski bori za poziciju naše zemlje na međunarodnom planu i da se izbori za naše Kosovo i Metohiju. Zahvaljujući njegovom radu, razgovorima i čvrstom stavu danas imamo 28 povučenih priznanja lažne države i to sigurno neće biti kraj. Insistira se na sprovođenju Briselskog sporazuma i formiranju Zajednice srpskih opština. Svojim delima smo dokazali svetu da Srbija nije ta koja želi zamrznuti konflikt, sukobe i svađu - saopštio je Tomić.

- Dobra vest je i da se antidržavna opozicija juče pribila uz male ekrane i pažljivo slušala šta predsednik Vučić govori, barem se nadam. Videli smo da u parlamentu kad imaju priliku da razgovaraju, zapravo drže svoje monologe i očekuju da Vučić, a i mi ostali iz vladajuće koalicije samo ćutimo i dozvolimo da nas zasipaju lažima. Kad im Vučić jasno i glasno odgovori, predoči sam tekst sporazuma za koji su ovi iz antidržavne opozicije saznali preko sekretarica u ambasadama sa kojima sarađuju, oni urliču, skaču, vrište i jurišaju da linčuju predsednika. Sve je to deo ludila koji Srbiju nude, jer u njihovoj politici Srbije i njenih građana nema, ali zato rezultate Vučićeve borbe za Kosovo i Metohiju i Srbiju prisvajaju i sebi pripisuju bez problema. Odmah su se oglasili pripadnici antidržavne koalicije sa svojim rezonovanjem kako je ovo oproštajni nastup predsednika, kako se govori već viđeno i još im smeta što u studiju nije bilo publike. Znači, nastavljaju svoju politiku da se za sve živo žele da se pitaju i uređuju, baš kao dok su vladali Srbijom. Nisu se uopšte promenili, smeta im što se Srbija razvija, što postoje uslovi za realni rast plata i penzija i što građani Srbije bolje žive. Verovatno bi se više obradovali da su čuli da Srbija nema kapacitete da podiže plate i penzije, pa i da ih isplaćuje, da nema investicija i da idemo u samoizolaciju. To su zapravo stvari koje oni nude građanima Srbije, a sprovodili dok su sedeli u foteljama - dodaje Zoran Tomić.

- Dobro je da su antidržavni opozicionari iz Jana i tajkunske koalicije reagovali, jer su dokazali koliko su nervozni, nesrećni i da im ne ide sve po planu. Neki od njih su svoju tugu sinoć utopili u koju kriglu piva, a drugi u vinjaku. Nastaviće dalje sa svojim tastatura ratnicima da obmanjuju građane, pričaju o izdaji i kapitulaciji, da im nude ratne mornarice i šarene laže oko Kosova i Metohije, svesni koliko su oni zabrljali dok su se ovim temama kao predstavnici države bavili. Podsetiću ih samo na reči vladike Sergija da samo kod nas o izdaji pričaju izdajnici, oni koji su na sve spremni zarad malo pažnje i fotelje. Mi nastavljamo dalje, pružamo punu podršku predsedniku Vučiću u daljoj borbi, sprovođenju politike mira i stabilnosti, očuvanju našeg Kosova i Metohije i nastavku unapređenja naše zemlje, jer za razliku od antidržavnog bloka mi drugu domovinu nemamo i ne treba nam.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (126)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)