NEVENA ĐURIĆ: Dezerter Ponoš puca od muke od kako je čuo koliko će država Srbija uložiti u osnaživanje i modernizaciju naše vojske

Novosti online

22. 02. 2023. u 18:24

POTPREDSEDNIK Glavnog odbora Srpske napredne stranke Nevena Đurić reagovala je povodom novih napada Zdravka Ponoša na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

НЕВЕНА ЂУРИЋ: Дезертер Понош пуца од муке од како је чуо колико ће држава Србија уложити у оснаживање и модернизацију наше војске

Foto: SNS

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

Dezerter Ponoš puca od muke od kako je čuo koliko će država Srbija uložiti u osnaživanje i modernizaciju naše vojske, i kadrovski i tehnički. Od tog trenutka se ne smiruje: nije mu lako da gleda i sluša o tome šta sve Srbija danas radi za svoju armiju, a da pritom odlično zna da je on u svoje vreme radio baš sve suprotno. Smeta mu nabavka savremenog naoružanja koju danas Srbija može sebi da priušti zahvaljujući Aleksandru Vučiću i njegovoj racionalnoj, ozbiljnoj i mudroj politici koja je našu državu osnažila pre svega ekonomski, pa danas imamo kapaciteta za dodatna ulaganja, dok će on zauvek ostati upamćen kao Nato ljubimac koji je našu vojsku naoružavao ničim, ono što smo imali je urnisao i istopio, otpuštao nam najbolje kadrove, ostavio nas bez ičega, bez ijednog aviona koji je mogao da poleti.

I dok poručuje predsedniku Aleksandru Vučiću da ga: "Neće ostaviti na miru", neka on naš narod ostavi na miru! Svi ga dobro znamo!

U trenucima kada je trebao da pokaže hrabrost i borbenost glancao je cipele genaralima država agresora na našu zemlju. Ostavio je svoje Krajišnike na milost i nemilost, posmatrao njihove muke i patnju iz tople sobe u Beogradu. A koliko je vispren u računici pokazao nam je, i to odlično znamo: dok je služio svim onim stranim gospodarima po čijem je nalogu „reformisao“ našu vojsku i sveo je na staro gvožđe.

Taj uvek samo jedno može da preračuna – ono što je u njegovom ličnom interesu!

Prešao se pomislivši da je u toj svojoj računici uspešan, pa se kandidovao za predsednika Srbije. Ali, narod ga je prezreo!

Ljudi vide i procenjuju i ko je ko, i ko šta radi! Zato pružaju plebiscitarnu podršku Aleksandru Vučiću, i ne dozvoljavaju da se moralni i ljudski škart poput Ponoša Srbiji više ikada ponovi!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

AMERIČKA LJUBAV PREMA GENOCIDU: CIA čuvala Hitlerove verne sledbenike, sad Vašington lobira za rezoluciju o Srebrenici