"GAJI KUČE DA TE UJEDE" Pilja poručila - "U jednu rečenicu staje opis Zorane Mihajlović"

Novosti onlajn

16. 02. 2023. u 15:50

BILjANA Pantić Pilja, Narodna poslanica u Narodnoj skupštini Republike Srbije, oglasila se saopštenjem o Zorani Mihajlović.

ГАЈИ КУЧЕ ДА ТЕ УЈЕДЕ Пиља поручила -  У једну реченицу стаје опис Зоране Михајловић

Foto Tanjug

"Gaji kuče da te ujede. U jednu rečenicu staje opis Zorane Mihajlović. Dok je bila deo vlasti i dok je obavljala ministarsku funkciju, Aleksandar Vučić i Srbija su joj bili dobri.

Kako je ostala bez beneficija, pokazuje kako ne može da podnese što nema funkciju.

Niko se na funkciji nije rodio ali Zorana izleda, misli da jeste.

Pokazalo se da je Aleksandar Vučić bio u pravu kada je odlučio da gospođa Mihajlović ne bude deo srpske Vlade. Kao i uvek, pre svih nas je uvideo da postoje osobe koje su srasle sa funkcijom i kojima država Srbija nije na prvom mestu, nego lični interes.

Aleksandar Vučić jedino neguje ljubav prema Srbiji za razliku od Zorane Mihajlović koja neguje ljubav prema stranim ambasadama i ličnom bogaćenju.

Očigledno je Zorani žao što juče nije uspeo teroristički napad na predsednika pa da likuje a sve iz razloga- što je ostala bez funkcije", navela je Pilja u saopštenju. 

Podsetimo, Zorana Mihajlović, nekadašnja članica G17 plus i Srpske napredne stranke, napisala je danas na svom Instagram nalogu: „Istorija nas uči da kad pogrešite voz onda je svaka stanica na kojoj stanete pogrešna. Tako je i sa desničarima i radikalima. Oni su u pogrešnom vozu“. 

Ona je istakla da se neke lekcije teško uče, te da ponekad moraš da platiš i kaznu za neznanje, ali i da za učenje nikad nije kasno, aludirajući na protest ekstremista koji su se okupili sinoć ispred zgrade Predsedništva i sa koga su poslate jezive pretnje ubistvom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (23)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije