SKANDAL ISPRED PREDSEDNIŠTVA: Vučiću prete smrću na protestu u Beogradu - Zašto tužilaštvo i policija ne hapse za pretnje linčom (FOTO/VIDEO)

Novosti online

15. 02. 2023. u 19:16

PREDSEDNIKU Srbije Aleksandru Vučiću večeras je prećeno smrću na protestu ekstremista koji je održan u Beogradu.

СКАНДАЛ ИСПРЕД ПРЕДСЕДНИШТВА: Вучићу прете смрћу на протесту у Београду - Зашто тужилаштво и полиција не хапсе за претње линчом (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Sa bine se obratio jedan od organizatora protesta Dejan Petar Zlatanović, koji je na kraju svog govora viknuo "Ko potpiše-Njega ubiše".

I ultradesničar Damnjan Knežević iz takozvanih Narodnih patrola, čiji se pripadnik Dejan Bobaček danas uputio sa snajperskom puškom na protest ispred Predsedništva, takođe je potvrdio da je njihova namera da ugroze život predsednika Vučića.

On je na protestu između ostalog izjavio: "Kunem vam se, spremni smo za mnogo više od nereda".

Postavlja se pitanje da li će policija i Tužilaštvo reagovati na pretnje i uhapsiti osobe koje su javno pozvale na linč predsednika Srbije.

Podsećamo, danas je novosadska policija privela Dejana Bobočeka, pripadnika grupe "Narodne patrole" iz Bačke Palanke, kod koga je pronađen jedan karabin sa optikom i pet komada municije.

On se uputio na skup protiv navodne izdaje Kosova, ali je sprečen u toj nameri brzom akcijom policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je poklapanje eskalacije situacije na Kosovu i Metohiji sa protestima u Beogradu „očigledan pritisak“ na srpsko rukovodstvo i da je „cilj Zapada promena politike Srbije“.

03. 06. 2023. u 15:03

Komentari (163)

UBIJTE ME LJUDI, REŠITE TAJ PROBLEM Vučić opoziciji: Nećete da me uplašite lažima