SRPSKA LISTA: "Trajković bi da okalja obraz svakom Srbinu koji stoji na putu Kurtiju"

Novosti onlajn

13. 02. 2023. u 19:27

SRPSKA lista saopštila je večeras da se Rada Trajković trudi da okalja obraz svakom Srbinu koji stoji na putu Aljbinu Kurtiju u nameri da protera Srbe sa vekovnih ognjišta.

СРПСКА ЛИСТА: Трајковић би да окаља образ сваком Србину који стоји на путу Куртију

Foto: kosovo onlajn

 - Ko o čemu, ’Rent-a-Rada’ o poštenju, to je najbolja definicija ponašanja Rade Trajković, koju je Aljbin Kurti lično postavio na njegov platni spisak sa jedinim zadatkom da napada Srbiju, predsednika Aleksandra Vučića i potpredsednika Milana Radoičića - navodi se u saopštenju Srpske liste povodom izjave Trajković.

U toj borbi „za svaki Kurtijev evro“, poručuju, ona ne ne bira sredstva, laži i izmišljotine.

 - Trudi se Rent-a-Rada da svakom Srbinu koji stoji na putu Kurtiju da protera Srbe sa svojih vekovnih ognjišta ukalja obraz svojim izjavama ne shvatajući da u stvari ne govori o drugima već o sebi - dodaju u Srpskoj listi.

Navode da njoj "smetaju predsednik Srbije Aleksandar Vučić i potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić jer se njihova politika zasniva na borbi za srpske nacionalne interese, za ostanak i opstanak Srba na Kosovu i Metohiji i za očuvanje srpskih nacionalnih interesa".

Za razliku od njih, "rent-a-Radi" je interes slabljenje pozicije srpskog naroda, ugnjetavanje i poniženje Srba i nastavak progona Srba kao deo plana Aljbina Kurtija da se Srbi proteraju, da se njima stave okovi na ruke i povezi na usta i oči.

- Laži, izdaja, obmana i prevara su jedini atributi koji su Rent-a-Radu preporučili Kurtiju da je uzme pod svoje skute i nagradi mesečnim primanjima, što srpski narod dobra shvata, zato joj je na izborima dao 0.02 odsto glasova i poslao u političku istoriju - zaključuje se u saopštenju.

(Kosovo onlajn)

BONUS VIDEO: SPAŠEN POSLE SEDAM DANA - Ruski spasioci izvukli muškarca iz ruševina u Turskoj

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (26)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije