DRASTIČNO POGORŠANO ZDRAVSTVENO STANJE SLAĐANA TRAJKOVIĆA: Porodica i prijatelji uhapšenog Srbina sutra protestuju u Prištini

D. Z.

05. 02. 2023. u 15:10

PORODICA i prijatelji Slađana Trajkovića, bivšeg pripadnika policije tzv. Kosova, protestuju sutra ispred Specijalnog tužilaštva u Prištini.

ДРАСТИЧНО ПОГОРШАНО ЗДРАВСТВЕНО СТАЊЕ СЛАЂАНА ТРАЈКОВИЋА: Породица и пријатељи ухапшеног Србина сутра протестују у Приштини

foto D.Z.

Porodica Slađana Trajkovića bivšeg pripadnika kosovske policije koji je uhapšen sredinom decembra prošle godine pod optužbom da je navodno učestvovao u ratnom zločinu najavila je za sutra ujutru u devet sati protest ispred zgrade Specijalnog tužilaštva u Prištini.

Porodica , prijatelji i komšije Trajkovića koji su nedavno u severnoj Mitrovici protestovali zbog njegovog hapšenja tvrdeći da je nevin i da čak ne zna ni gde se nalaze sela u kojima je navodno počinio zločin, zahtevali su da mu se omogući odbrana sa slobode ili da mu se kako je naveo advokat Dejan Vasić, obezbedi lečenje u kliničkom centru u Mitrovici.

I dok opominju da su Trajkoviću grubo prekršena sva osnovna ljudska prava jer je prvo uhapšen a potom tužilaštvo traži svedoke za njegovu navodnu krivicu, njegova porodica i prijatelji ukazuju na drastično pogoršanje njegovog zdravstvenog stanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati