"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

Novosti online/M.Stevanović

03. 02. 2023. u 14:22

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

Printscreen/RTS

- Ovo smo Kurti i ja, je li tako? Tako izgleda, Kurti i ja. Mi se nikada nismo slikali ovako, niti smo se rukovali u životu. Ovo je slika Kurtija i Dendijasa, samo je umesto Dendijasa ovaj čovek (Milivojević) stavio moju sliku i obmanjivao javnost da kaže – pogledajte kako se Vučić grli sa Kurtijem.

Printscreen/RTS

Pogledajte sa kakvim bolesim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana. 30 dana najbrutalnijim lažima. Želim građane Srbije da obavestim - ne samo da se nisam grlio sa Kurtijem, moj posao bi bio da se rukujem, a  nikada se nisam ni rukovao. Samo da imate u vidu sa kakvim lažovima imate posla. To je čovek koji je glavna zvezda albanskih medija – rekao je predsednik pokazujući fotografiju članka u kojem je Srđan Milivojević naveo da se „Vučić napio od sreće kada je Đinđić ubijen“. 

- Pogledajte o kakvim je bednim lažovima reč. Prisluškivali su me u to vreme pa slučajno imam u posedu i to. Imam sopstveni prisluškivan razgovor sa Šešeljem u kojem on govori u popodnevnim satima o ubistvu Đinđića gde me on pita da li se ljudi raduju, a ja mu dva puta kažem „Ne, Vojislave, niko normalan ne može da se raduje tome“. Snimila služba, prisluškivali su me, tako to ide u demokratskim režimima. Ali da to nisu radili, danas ne bih imao dokaz o tome. Živ je gospodin Šešelj i može da potvrdi šta sam rekao – naveo je on navodeći da je to još jedna od hiljade laži na dnevnom nivou.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (110)

DIGITALNA TRANSFORMACIJA U OBLASTI LJUDSKIH RESURSA: Šta su svetski trendovi, a kako je u Srbiji?