SRAMNO JE BILO OVO JUČE Vučić o jučerašnjem incidentu opozicije: "Koliko se obradovao Kurti i njegovi mediji vašim ponašanjem"

Novosti online/M.Stevanović

03. 02. 2023. u 12:04

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas u Skupštini Srbije, u nastavku posebne sednice posvećene KiM, da jučeraše sramno ponašanje opozicije nije ništa novo i neočekivano od njih, i da ga ne iznenađuje činjenica da su baš Hrvati i Aljbin Kurti zbog toga upravo na njihovoj strani.

СРАМНО ЈЕ БИЛО ОВО ЈУЧЕ Вучић о јучерашњем инциденту опозиције: Колико се обрадовао Курти и његови медији вашим понашањем

Foto: Printskrin

- Loše, sramno je bilo ovo juče, sramno za našu zemlju, za vas užasno, a svima nama neprijatno. Nije to prvi put, radili ste vi to i ispred skupštine, lupajući, provaljujući... Nije to rešenje. Sada ste u Parlamentu, u institucijama, govorite, iznosite argumente, pobeđujte, gubite, to je politika. Niste vi ovde došli da govorite lepo, jer vaša poslanička mesta su malo dalje. Nemate vi šta ovde da radite ni sa Poslovnikom ni sa bilo čim drugim, nego na svojim mestima. A nasilje nije nešto što ljudi vole, ni nered, ni haos. Koliko se obradovao Kurti i njegovi mediji vašim ponašanjem, Hrvati - i gle čuda, svi su na vašoj strani! Možda ste zadovoljni time, možda niste - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (154)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest