NAMA JE SRBIJA SVETINJA, A NJIMA POSLOVNIK: Jaka poruka predsednika Vučića nakon haosa koji je pravila opozicija

Novosti online

02. 02. 2023. u 13:42

RAZLIKA između nas i njih je što je nama Srbija svetinja, a njima poslovnik. Mi smo pokazali da smo spremni i da čujemo i saslušamo sve, a oni nisu u stanju da čuju ništa. Kada god misle da će nekog da zaplaše, oni moraju da pogledaju sebe u lice. Srećom, takve kukavice Srbiju ne vode i nikada je neće voditi.

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

Foto: Printskrin

Ovo je danas u Skupštini Srbije poručio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon sramotnog haosa koji su pravili predstavnici opozicije i to u trenutku kada je predsednik čitao naše heroje i žrtve sa KiM.

- Suštinska stvar je što su iznenađeni i nasekirali su se kada sam nedvosmisleno rekao da ja neću da dozvolim da Kosovo uđe u UN.

- Narode Srbije, neće oni dozvoliti sednicu jer znaju da nemaju argumenata nikakvih. Obradoviću, nemojte da psujete jer ste obična kukavica, u vašem selu tri puta više za mene glasali nego za vas. Vas i Jovanovića. Vi što ste opljačkali Srbiju, Kolubaru našu opljačkali. Vi ćete nekome da govorite nešto o izdaji i Srbiji, ne znate ni gde je Srbija - rekao je Vučić. 

- Dali ste Kosovo, ali srećom odbranićemo i Kosovo i Srbiju od vas.

- Niko ništa neće da potpiše i niko vam ništa nije doneo. Ko vam je dao nalog da rušite Srbiju. To su sve dogovarali.

- Pustite ih neka divljaju. Ne date da govorim, to je problem. To je suština? Ne date da vam odgovorim. Sramota vas je od laži koje ste iznosili od besmisla? Oni bi da brane umesto srpskih zemalja srpski poslovnik, jer je to za njih najvažnije. Ja nemam problem sa tim. Ja ću da prekinem, pa im dajte da se jave po poslovniku jer je za mene Srbija važnija od poslovnika.

Podsetimo, u incidentu su učestvovali poslanici Dveri, Narodne stranke, zavetnika i DSS-a, koji su skandiranjem ometali Vučića i govorili "izdaja", a zatim su krenuli ka predsedniku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (188)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura