"POSLOVNIK JE SRCE SRBIJE": Opozicija pokušala da napadne Vučića jer im je više stalo do poslovnika nego do KiM

Novosti online

02. 02. 2023. u 13:32 >> 14:03

PREDSTAVNICI opozicije u Skupštini Srbije krenuli su da prave haos i incidente u trenutku kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozdravljao i čitao naše heroje i žrtve sa KiM. Oni su napali predsednika Srbije jer im je više stalo do poslovnika nego do Kosova i Metohije.

ПОСЛОВНИК ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ: Опозиција покушала да нападне Вучића јер им је више стало до пословника него до КиМ

Foto: Printskrin

- Vi ste Kosovo dali, mi branimo Kosovo od takvih kao što ste vi. Vi ste Kosovo dali, a  mi ga vraćamo i dajemo ga našem narodu i našoj državi. Sram vas bilo, lažovi jedni! 

- Očekivali su da će neko da im se skloni. Poslovnik je važniji od Kosova, Kosovo je srce Srbije - to je razlika između nas. 

- Poslovnik i Kolubarine pare. Inače, da znate da najveće huligansko ponašanje pokazuje fini Jovanović koji lupa u klupe, jer mu je to tata ostavio - rekao je predsednik. 

- Pokrali ste Srbiju, opljačkali je i ojadili, dali je na tacni, spasavamo što se spasti može! Kažete povlačenje barikada, pa ja sam o tome govorio, ne vi. Narode, da čujete, Srećko koga su ranili Albanci, da čujete vi i ti Nikola, da je njima - nije mogao da završi predsednik. 

- Ovolika vika i dreka je samo zato što nisu u stanju da čuju odgovor. Jer mislite da je lepo vikati i misliti da udarate u vreću, a čim bi neko da im odgovori i da ih smesti tamo gde im je mesto, počinje vika i dreka - rekao je Vučić. 

- Navijanje za poslovnik jer im je to najvažnije, možete da zamislite kakvo je to uljudno ponašanje - rekao je Vučić dok se opozicija drala.

Ćuta je kao po zadatku snimao ceo haos koji je pravila opozicija. Takođe tom prilikom on se kao što se vidi na slici popeo na poslaničku klupu.

Foto: Novosti

Foto: Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (115)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024