POGLEDAJTE ŠOLJU PREDSEDNIKA VUČIĆA: Diskretna i jasna poruka za one koji bi da ga "pripitome" (FOTO)

Novosti online

02. 02. 2023. u 13:01

Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas, u Skupštini Srbije na posebnoj sednici o KiM, da dobro zna šta je njegov posao - da čuva decu i budućnost Srbije i da će to i dalje nastaviti da radi.

ПОГЛЕДАЈТЕ ШОЉУ ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дискретна и јасна порука за оне који би да га припитоме (ФОТО)

Printscreen

Vučić je kazao da uvek vodi računa i zna šta je interes i našeg naroda na KiM i cele Srbije.

"Znam šta je moj posao, i za razliku od drugih koji su bespotrebno, a nekada su morali, uvodili Srbiju u sukobe, moje je da čuvam decu ove zemlje, majke, sestre, ćerke ove zemlje i to ću da radim. Moj posao je da čuvam budućnost ove zemlje", istakao je Vučić.

Međutim, detalj o kome svi pričaju je vuk koji je oslikan na šolji predsednika Vučića:

- Ovu šolju je meni neko od mojih saradnika kupio, al nije uzeo pare iz kolubare i to u 7 nabvrata kao što ste ih vi uzeli od građana Srbije i to tako lepo bratski podelite - DSS uzme, da Dverima. Pošto je to mnogo značajno kako će da se finansira partija da se finansira narodnim parama. Vi ćete da mi držite pridike o partiji. Navikao sam ja na vas, ne plašim se, navikao i naučio i dobro znao koliko ste neodgovorni, ali da ste ovakve kukavice nisam znao, da ćete da bijete nekada - rekao je predsednik i dodao:

- Sve se svodi na moju politiku, slobodarsku i nezavisnu politiku. Da vam ispričam ovako. Moju ćerku sam pre nekih 15 godina vodio u cirkus. Vukana još nisam. Ali sam zapamtio koja je najveća životinja. To je slon. A najjači je tigar. Ja sam se u cirkusu nagledao i slona i tigra. A kada govore o pripitomljavanju Vučića, ja još vuka nisam video u cirkusu. Ni vučića, ni vuka. To im je lekcija za sva vremena - zaključio je Vučić. 

Da podsetimo, nedavno je i ministar odbrane Miloš Vučević na Instagramu objavio post na kome su vukovi, a u pozadini zastava Srbije uz poruku "Uvek uz svog predsednika".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (78)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna