GLUMATANJE I PERFORMANS OPOZICIJE Vučić im poručio: Sa još više snage i srca ću se boriti

Novosti online

02. 02. 2023. u 10:46

POSEBNA sednica Skupštine Srbije na čijem je dnevnom redu Izveštaj o pregovorima sa Prištinom od 1. septembra do 15. januara održava se danas, a sam njen početak obeležio je sraman "nastup" poslanika opozicije.

ГЛУМАТАЊЕ И ПЕРФОРМАНС ОПОЗИЦИЈЕ Вучић им поручио: Са још више снаге и срца ћу се борити

Foto: Z.J.

Naime, stranke desnice razvile su transparent na kome je pisalo "ne kapitulaciji", koji su kasnije sklonili.

U jako važnom danu u parlamentu, gde se govori o sudbini našeg naroda na KiM, političari iz redova opozicije još jednom su pokazali koliko im je stalo do Kosova i sudbine našeg naroda u južnoj pokrajini.

- Hvala svima što smo u mogućnosti da predstavimo izveštaj i govorimo o svim ključnim problemima. Nije svrha da se prebaci odgovornost na ovaj dom, niti na naš narod, niti na bilo koga - istakao je Vučić i poručio da od odgovornosti nikada nije bežao, već je kao predsednik donosio najteže odluke, kao i da su one bile uvek u najvećem interesu srpskog naroda i građana Srbije.

Svrha je da izađem pred vas i da iskreno i otvoreno podelim šta nam kao narodu predstoji i sa čim se suočavamo, naveo je Vučić.

Poručio je da će se, kao što je i do sada činio, sa još više snage i srca boriti, posebno, kako je rekao, kad je video kako su ga dočekali oni koji su odgovorni za to što se danas zbiva.

- Želim da kažem građanima šta se događa i kakve su posledice naših postupaka i za šta se borimo i o čemu razgovaramo. Danas ću govoriti i ukazati na sve najlošije tačke tzv. francusko-nemačke inicijative i ništa neću da sakrijem - rekao je Vučić i dodao da će govoriti o onim najtežim tačkama, a ne onim lepšim.

Hoću da budem odgovoran i pošten  prema građanima Srbije, nema vlada niti skupština šta da kriju od građana, naveo je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (224)

TAKO TO IDE: Dan posle Slovenije starteri Srbije nisu izašli na teren, a Luka Jović - jeste! (VIDEO)