GLUMATANJE I PERFORMANS OPOZICIJE Vučić im poručio: Sa još više snage i srca ću se boriti

Novosti online

02. 02. 2023. u 10:46

POSEBNA sednica Skupštine Srbije na čijem je dnevnom redu Izveštaj o pregovorima sa Prištinom od 1. septembra do 15. januara održava se danas, a sam njen početak obeležio je sraman "nastup" poslanika opozicije.

ГЛУМАТАЊЕ И ПЕРФОРМАНС ОПОЗИЦИЈЕ Вучић им поручио: Са још више снаге и срца ћу се борити

Foto: Z.J.

Naime, stranke desnice razvile su transparent na kome je pisalo "ne kapitulaciji", koji su kasnije sklonili.

U jako važnom danu u parlamentu, gde se govori o sudbini našeg naroda na KiM, političari iz redova opozicije još jednom su pokazali koliko im je stalo do Kosova i sudbine našeg naroda u južnoj pokrajini.

- Hvala svima što smo u mogućnosti da predstavimo izveštaj i govorimo o svim ključnim problemima. Nije svrha da se prebaci odgovornost na ovaj dom, niti na naš narod, niti na bilo koga - istakao je Vučić i poručio da od odgovornosti nikada nije bežao, već je kao predsednik donosio najteže odluke, kao i da su one bile uvek u najvećem interesu srpskog naroda i građana Srbije.

Svrha je da izađem pred vas i da iskreno i otvoreno podelim šta nam kao narodu predstoji i sa čim se suočavamo, naveo je Vučić.

Poručio je da će se, kao što je i do sada činio, sa još više snage i srca boriti, posebno, kako je rekao, kad je video kako su ga dočekali oni koji su odgovorni za to što se danas zbiva.

- Želim da kažem građanima šta se događa i kakve su posledice naših postupaka i za šta se borimo i o čemu razgovaramo. Danas ću govoriti i ukazati na sve najlošije tačke tzv. francusko-nemačke inicijative i ništa neću da sakrijem - rekao je Vučić i dodao da će govoriti o onim najtežim tačkama, a ne onim lepšim.

Hoću da budem odgovoran i pošten  prema građanima Srbije, nema vlada niti skupština šta da kriju od građana, naveo je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (224)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu