"DELEVIĆ JE PRIMIO METAK SAMO ZATO ŠTO JE SRBIN" Počinje istraga o ranjavanju Srbina na Bistričkom mostu

Tanjug

25. 01. 2023. u 07:48

TAKOZVANI Policijski inspektorat Kosova (PIK) pokrenuo je istragu o incidentu koji se dogodio u ponedeljak na Bistričkom mostu u opštini Leposavić, kada je Kosovska policija zapucala na automobil u kojem su bila dva Srbina.

ДЕЛЕВИЋ ЈЕ ПРИМИО МЕТАК САМО ЗАТО ШТО ЈЕ СРБИН Почиње истрага о рањавању Србина на Бистричком мосту

Foto: Kancelarija za KiM

Kako prenosi Radio KiM, PIK je saopštio da je pokrenuo istragu o incidentu u kojem je Kosovska policija zapucala na automobil koji ih je, kako navode iz PIK, ''napao i udario''.

O incidentu kod punkta na Bistričkom mostu prva se oglasila Kancelarija za KiM, navodeći da su pripadnici specijalne jedinice Kosovske policije pucali na vozilo u kojem su se nalazila dvojica Srba i da su tada potpuno izrešetali njihovo vozilo i ranili jednog od putnika Miljana Delevića.

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petkovć posetio je juče ranjenog Delevića iz Leposavića, koji je u ponedeljak prebačen u bolnicu u Kraljevu, sa zadobijenom prostrelnom ranom levog grudnog koša kada su na njega pucali specijalci ROSU.

- Delević je primio metak samo zbog toga što je Srbin, kada pogledate auto videćete da je on izrešetan sa zadnje strane, da je zapravo kosovska policija krenula prva u napad sa namerom da bukvalno ubije Miljana i Dušana, a to mi je sada i Miljan potvrdio - rekao je Petković za Tanjug.

On je rekao da na mestu gde je Delević upucan postoje bezbednosne kamere koje je instalirala Kosovska policija i upitao zašto se materijal ne pokaže, nego se nastavlja propaganda, kako je rekao, sa ciljem da se prikrije istina da ROSU svakog dana maltretira srpski narod na severu KiM.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

ZVERSKI PRETUČEN: Tragična smrt našeg velikog glumca - mislili da je Rom, nisu ga prepoznali! On potom tražio da ih ne gone krivično