"PLAŠIM SE, KOD KUĆE IMAMO MALO DETE OD SEDAM GODINA" Supruga ranjenog Delevića zabrinuta za bezbednost - blokiran joj profil nakon pretnji

Tanjug

24. 01. 2023. u 18:41

SUPRUGA ranjenog Miljana Delevića Ana rekla je danas da se plaši za bezbednost svoje porodice jer njoj i njenom suprugu, koji je danas prebačen na VMA, na društvenim mrežama stižu preteće poruke od Albanaca.

ПЛАШИМ СЕ, КОД КУЋЕ ИМАМО МАЛО ДЕТЕ ОД СЕДАМ ГОДИНА Супруга рањеног Делевића забринута за безбедност - блокиран јој профил након претњи

Foto: Fejsbuk

- Plašim se, kako da se ne plašim, kod kuće imam malo dete od sedam godina - rekla je Delević za Kosovo onlajn.

Ona je dodala da je njen profil na društvenoj mreži trenutno blokiran i da ne može da postavlja objave, niti da odgovara na poruke.

Ana je danas posetila supruga i rekla da je on prebačen na VMA u Beogradu.

- On je za sada dobro, svestan je. Videla sam ga na pet minuta, toliko su mi dozvolili jer je bio na intenzivnoj nezi. Prebacili su ga danas na VMA, ja sam se vratila kući - kazala je Delević.

Dodala je da se prilikom posete srela i sa direktorom Kancelerije za KiM Petrom Petkovićem, koji joj je preneo da se Vlada Srbije zalaže za to da se na KiM održe mir i stabilnost.

Delević je, povodom pretećih poruka, rekla i da u severnom delu Kosovske Mitrovice nema nadležnih organa i policije kojima bi mogla da se obrati za pomoć i traži zaštitu.

- Ništa, ključ u bravu i zaključaj se u kuću. Moj sin juče i danas nije išao u školu. On je prvi razred, mali je, deca su ovde veći političari od odraslih i sve razumeju, možda neće ići u školu ni sledeće nedelje - rekla je Delević.

Pripadnici ROSU pucali su u ponedeljak oko 11.30 kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu na magistralnom putu Kosovska Mitrovica – Leposavić na vozilo u kojem su se nalazila dvojica Srba. 

Tom prilikom automobil je izrešetan, vozač nije povređen, a Delević, koji se nalazio na mestu suvozača, je ranjen.

 

BONUS VIDEO: 

Petković obišao ranjenog Miljana

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

PREMINUO GLUMAC SAŠA PETROVIĆ: Ostaće upamćen po ulogama u mnogim filmovima, ali i serijama Vratiće se rode, Lud, zbunjen, normalan...