"ROSU JE PUCAO NA MOJE DRUGOVE" Sloba Radanović se oglasio nakon što je Srbin Miljan upucan na Kosovu - "Dokle će Evropa da okreće glavu?"

Novosti onlajn

23. 01. 2023. u 15:58

PRIPADNICI takozvane specijalne Kosovske policije ROSU pucali su danas oko 11.30 na vozilo u kojem su se nalazila dva Srbina.

РОСУ ЈЕ ПУЦАО НА МОЈЕ ДРУГОВЕ Слоба Радановић се огласио након што је Србин Миљан упуцан на Косову - Докле ће Европа да окреће главу?

Foto: Jutjub/RTV Pink Official

Tom prilikom teško ranjen je Miljan D. dok je njegov suvozač Dušan S. tek pukom srećom prošao bez povreda, dok je čitav automobil izrešetan.

Pevač Sloba Radanović oglasio se nakon što je ova vest dospela u javnost na svom Instagram profilu i naveo da je na Kosovu pucano na njegove drugove.

- Pucano je na moje drugove. Jedan je ranjen u grudni koš i u teškom je stanju. Dokle će Evropa da okreće glavu od stradanja srpskog naroda na Kosmetu - poručio je Sloba na pomenutoj društvenoj mreži.

Da podsetimo, danas oko 11.30 časova kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu na magistralnom putu Kosovska Mitrovica-Leposavić pripadnici specijalne Kosovske policije ROSU pucali su na vozilo u kojem su se nalazila dva Srbina.

Miljan D. tom prilikom je ranjen, dok je Dušan S. tek pukom srećom prošao bez povreda.

Miljan D. je pogođen u predelu levog grudnog koša i ima prostrelnu ranu s kojom je transportovan hitno u bolnicu u Kraljevu.

- Pripadnici Kurtijevih Rosu specijalaca na srpsko vozilo i Srbe u njemu zapucali su iz rafala samo zato što nisu želeli da dozvole da ih bez ikakvog osnova i i razloga Rosu policija maltretira. Kurtijevi specijalci Rosu nema šta da traže na severu KiM, kao i na ovom punktu koji je bespravno i nelegalno podignut, a sa kog svakodnevno maltretiraju srpski narod koji tuda prolazi. Beograd od početka prisustva specijalaca Rosu na severu upozorava da je njihov jedini cilj da izazovu incidente i maltretiraju naš narod u pokrajini što se danas i pokazalo. Očigledno je da Kurti ne preza ni od čega da pusti srpsku krv i to je jedina svrha postojanja njegovih eskadrona na severu KiM - navodi se u saopštenju Petra Petkovića, direktora Kancelarije za KiM.

BONUS VIDEO: 

PRIPADNICI ROSU PUCALI NA SRBE: Teško ranjenog Miljana dovoze u bolnicu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024