PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj izjavio je da je odmah potrebno opozvati Jelenu Milić sa funkcije ambasadora u Hrvatskoj.

Komentari (6)

Marina

19.01.2023. 22:45

Veoma dobro se secam dugogodisnjih nastupa Milicke koji ni za jotu nisu odstupali od izjava Kandicke, Biserko i pokojne Kovacevicke. Sa mucninom pratila njene napore da ocrni nasu zemlju, politicki vrh, narod uopse a sve zarad dobro placenog posla za inostranu klijentelu. I onda obrt od 360 stepeni nakon gubljenja pozicije u NATO fondaciji. Postaje verni obozavatelj aktuelne politike a sve radi licnih interesa. Hvalospevi rezultirali ambasadorskim mestom. Imam razumevanja za nju, radi u svom interesu, ali mi nije jasna nasa vlast koja takvu osobu, znajuci njen razvojni put, promovise u svog visokog predstavnika i to gde, u zemlji politicki osetljivoj za Srbiju. Slican scenario je i sa sadasnjom ambasadorkom u Londonu Aleksandrom Joksimovic. Od mrzitelja aktuelne vlasto kao portparol DS i progonitelja onih radnika MSP koji u njeno vreme vladavine nisu bili na liniji tadasnjih stavova, nakon 2008 postaje obozavalac SNS i Vucica. Evolucija koja joj je obezbedila mesto ambasadora. I nju razumem, interes, ali ne vlast. Zar je moguce da ocekuje da ce takve osobe iskreno i argumentovano braniti interese zemlje koju predstavljaju imajuci na umu njihovu politicku hipoteku.

BOGDAN

08.02.2023. 06:54

JA BI TU jelenu POSLAO NA ZASLUZEN GODISAN ODMOR U SIBIR I TO JE TO.NEKA SE TAMO MALO ODMORI I NEKA DISI CIST SIBIRSKI VAZDUH DA JOJ SE GLAVA PROVETRI.