SVAKO TREBA DA POGLEDA OVAJ SNIMAK: Brnabić o pravoj slici situacije na KiM - Ovo je Stefan. Ima 11 godina.

Novosti online

06. 01. 2023. u 20:15

PREMIJERKA Ana Brnabić objavila je na Tviteru snimak preplašenog malog Stefana Stojanovića koga je lokalni Albanac danas pokušao da ubije i to na Badnji dan.

СВАКО ТРЕБА ДА ПОГЛЕДА ОВАЈ СНИМАК: Брнабић о правој слици ситуације на КиМ - Ово је Стефан. Има 11 година.

Foto: Printskrin

- Ovo je Stefan. Ima 11 godina. Na njega je pucano danas, na pravoslavni Badnji dan, samo zato što je Srbin. Pored njega, pucano je i na još jednog mladog Srbina Miloša koji ima 21 godinu. Svako treba da odvoji dva minuta da pogleda ovaj snimak. Ova slika je pravo lice situacije na KiM - napisala je na Tviteru Ana Brnabić.

Srpski dečak i njegov rođak Stefan S. (11) i Miloš S. (21) ranjeni su danas u Gotovuši kod Štrpca kada je na njih, bez ikakvog povoda, iz vozila u pokretu pucao lokalni Albanac.

Hirug Božidar Odalović u Gračanici, kazao je da su Miloš i Stefan van životne opasnosti, nakon izvršene hiruške intervencije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (13)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!