VLADA tzv. Kosova poslala je juče mejl preko svog oficira za vezu iz Prištine kojim odbija posetu patrijarha Porfirija i postavlja pred poglavara SPC tri uslova kako bi mu poseta bila odobrena.

Desimir

26.12.2022. 12:43

Desimir samo zeli srpski narod istinu pravdu mir na svojim vekovnim ognjištima lazi manipulacije su kratkog daha koji ce doci za naplatu

roni

26.12.2022. 12:45

Od kada je autonomna pokrajina Kosovo republika ? Zasto onda traze da Srbija prizna tzv. nezavisnost? Doveli su najveceg agresora da ih stiti i da otimaju , ali kada dodje Rusija gledace kuda ce.

MN CG

26.12.2022. 12:58

Boze spasi moj namučeni Srpski narod! Molim se Svetom Vasiliji Ostroskom i nasim Blagdanima rođenju HRISTAamin...Hristos se rodi vaistinu se rodi. Moj napaceni narod nema mira da proslavi svoje krsne slave i velike hrišcanske praznike .Boze daj mir, zdravlje i slogu mom narodu i svim ljudima koji istinsski zele mir... A horde nepismenihi i zlikovacki namjera otimanja sve sto je Srpsko i našu svetu zemlju svakog srmina ma gdje bio . Kosovo je u nasi srcima, dušama i mislima zauvjek...??????

db

26.12.2022. 13:56

Nj.SV. Patrijarh srpski Porfirije je mudar čovek i znaće pravi odgovor svakom siledžiji da da . A da se taj neznabožac šiptarski uživeo u ulogu -uživeo se .Dakle znamo ad je uzurpator i da se lažno predstavlja kao vladalac nekakve nepostojeće samoproglašene države . Priznanje koje su ostali siledžije ovog sveta dali samoproglašenoj državi na tuđoj teritoriji je za svaku sramotu i tvrdim da će sigurno doći vreme da se oni plaše za svoje živote . Bog kojem verujemo je Bog pravde .

Svet

26.12.2022. 14:12

Štaje ovo Dali ima Načina I Države da Zaustave POMAHNITALOG KURTIJA Zasto Evropa Spava I prave se Ludi Zasto Amerikanci Dozvoljavaju Ovo Iživljavlhanje Ovo je Kao HOROR Movie Stvarno je nesto NEZAMISLIVO Evropa je Cirkus Napravila sada neka ga Reše I to odma Jadni naši Srbi ?