PUCNJAVA U LEPOSAVIĆU: Napad na vozilo za transport novca, obezbeđenje otvorilo vatru na pljačkaše

D. Z.

08. 12. 2022. u 13:24

DANAS oko 11 časova nepoznati razbojnici u centru Leposavića pokušali su pljačku vozila za transport novca iz Službe za platni promet Narodne banke Srbije.

ПУЦЊАВА У ЛЕПОСАВИЋУ: Напад на возило за транспорт новца, обезбеђење отворило ватру на пљачкаше

Leposavić Foto privatna arhiva

Kako "Novosti" saznaju, pljačkaši su iz sanitetskog vozila neuobičajene žute boje izašli sa fantomkama na glavi i pokušali da opljačkaju vozilo sa novcem.

Iako su pucali na radnike obezbeđenja, oni su im uzvratili i sprečili uh u nameri da opljačkaju vozilo.

Prema nezvaničnim saznanjima, jedan radnik obezbeđenja je lakše povređen, a za napadačima se i dalje traga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!