SADA JE SVIMA JASNO DA JE VUČIĆ BIO U PRAVU: Vučević o Kurtijevom potezu i sramnim opravdanjima iz Brisela

Novosti online

01. 12. 2022. u 20:01

MINISTAR odbrane Republike Srbije Miloš Vučević reagovao je danas povodom poteza Aljbina Kurtija, koji je protivustavno i protivno Briselskom sporazumu imenovao Nenada Rašića za ministra za zajednice lažne države, i sramne reakcije EU na taj potez.

САДА ЈЕ СВИМА ЈАСНО ДА ЈЕ ВУЧИЋ БИО У ПРАВУ: Вучевић о Куртијевом потезу и срамним оправдањима из Брисела

Foto: Ministarstvo odbrane

- Imenovanje političkih patuljaka, kvislinga i konvertita Nenada Rašića i Rade Trajković za ministra i savetnika u privremenim prištinskim institucijama, kao i više nego sramna reakcija EU koja kao da opravdava ovo brutalno pravno nasilje, nije samo kršenje svih principa demokratije, međunarodnog prava i samih zakona tzv. Kosova, već nas navodi na pitanje da li nam je EU i dalje partner ili je postala otvoreni sponzor antisrpskih akcija i želja za etničkim čišćenjem našeg naroda na KiM - zapitao je Vučević.

On ističe da je sada svima jasno da je predsednik Vučić bio u pravu kada je upozoravao da imamo posla sa ljudima bez grama morala i pravičnosti, "sa pravim političkim talogom i ološem koji, nažalost, ima podršku uticajnih centara moći."

- Nadam se da je svima jasno da sada moramo još čvršće da podržimo predsednika u borbi koju vodi. Sve maske su pale, ostaje nam samo beskompromisna i hrabra borba za odbranu naše najveće svetinje - zaključio je Vučević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024