BORELJ: Neophodno je poštovanje svih obaveza u okviru dijaloga

Tanjug

11. 11. 2022. u 17:38

VISOKI predstavnik EU za spoljnu i bezbednosnu politiku Žozep Borelj saopštio je da je danas u Parizu u odvojenim razgovorima sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i predsednikom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem naglasio potrebu da se poštuju sve obaveze preuzete u okviru dijaloga.

БОРЕЉ: Неопходно је поштовање свих обавеза у оквиру дијалога

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

- Obezbeđivanje mira i stabilnosti na terenu u ovom kritičnom trenutku je od ključne važnosti - naveo je Borelj na Tviteru posle susreta.

On je napisao i da je sa Vučićem i Kurtijem imao intenzivne razgvore o načinima unapređenja dijaloga Beograda i Prištine uz posredovanje EU.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (82)

USLEDIĆE ODMAZDA, KIJEV ĆE IZGORETI: Nema pregovora