SRBI STREPE, A NJIMA JE TO TEMA ZA PODSMEH: Reagovanje na sramnu naslovnu stranu "Danasa"

Novosti online

31. 10. 2022. u 21:47

DIREKTOR Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković reagovao je danas zbog sramne naslovne strane "Danasa", na kojoj je objavljena karikatura kojom se ismeva predsednik Aleksandar Vučić i Srbi na Kosovu i Metohiji.

СРБИ СТРЕПЕ, А ЊИМА ЈЕ ТО ТЕМА ЗА ПОДСМЕХ: Реаговање на срамну насловну страну Данаса

Foto: Tanjug

- Na ovako sramnoj naslovnoj strani pozavideli bi Kurtijevi mediji u Prištini! Dok se Aleksandar Vučić bori da zaštiti naš narod, a Srbi na KiM strepe šta će doneti jutro, "Danasu" su KM tablice tema za podsmeh! Ne čudi od medija čija se uređivačka politika ravna prema Kurtiju - napisao je Petković na Tviteru.

On se zapitao i kako se uredništvo "Danasa" nije zapitalo da Kurtijeve tablice stavi na naslovnu stranu.

- U danu kad Priština želi da ukine KM tablice, Danas vređa Srbe na KiM, za koje te tablice znače slobodu! Srbe na KiM Aleksandar Vučić nosi u srcu, a Danas videli smo gde - zaključio je Petković.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

VUČIĆ POSLAO PORUKU SRBIMA I BOŠNJACIMA: Moramo da živimo zajedno, svaka moja inicijativa biće usmerena na razvoju Tutina i Pazara