POLICIJA LAŽNE DRŽAVE OBJAVILA: Ovo je obrazac opomene koji od sutra nameravaju da uručuju vlasnicima vozila sa srpskim tablicama (FOTO)

Novosti online

31. 10. 2022. u 17:58

TAKOZVANA kosovska policija objavila je na Fejsbuku obrazac zvanične opomene koji namerava da od sutra uručuje vlasnicima vozila sa srpskim tablicama na celoj teritoriji Kosmeta uključujući i prelaze.

ПОЛИЦИЈА ЛАЖНЕ ДРЖАВЕ ОБЈАВИЛА: Ово је образац опомене који од сутра намеравају да уручују власницима возила са српским таблицама (ФОТО)

Foto printskrin Fejsbuk/Kosovo Police

Kako je navedeno, napravljen je plan sprovođenja odluke (tzv.) Vlade Kosova od 28. oktobra koja se odnosi na preregistraciju vozila sa registarskim oznakama "PR", "KM", "PZ", "GL", "UR", "PE", "DA" ili "ĐA" na registarske oznake RKS.

- Prema zvaničnoj odluci, od 1. novembra 2022. godine, svim vlasnicima vozila koja saobraćaju sa ovakvim nelegalnim registarskim tablicama na (tzv.) Kosovu biće izrečena opomena od strane (tzv.) Kosovske policije, sa zahtevom da odu u Centar za registraciju vozila da registruju svoja vozila sa RKS registarskim oznakama, navedeno je na Fejsbuku.

Dodaju da će se od 21. novembra do 21. januara izricati novčane kazne u skladu sa zakonima koji su na snazi ​​za sve vlasnike vozila koja saobraćaju na teritoriji Kosova "sa nelegalnim registarskim tablicama".

Foto printskrin Fejsbuk/Kosovo Police

(Kosovo-online.com)

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NIKOLA JOKIĆ UŠAO U NBA ISTORIJU: Denver slavi, niko nikada kao Srbin!