"NE ZNAM da li me Viola fon Kramon shvata ozbiljno, ali ja njeno lobiranje za nezavisno Kosovo shvatam veoma ozbiljno, baš kao što shvatam ozbiljno što joj naša pobijena deca u NATO agresiji nisu dovoljan razlog za izvinjene Srbima i Srbiji", naveo je lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

Komentari (16)

Ljubica

31.10.2022. 09:32

Gospodjo Aleksandar Vulin samo glasno izgovara ono što najmanje 2/3 Srba misli o Vama. Ne treba Srbima niko da suflira, previše dugo ste u toj funkciji kod ovih iz Prištine, pa ne možete ni zamisliti kako izgleda, kad neko slobodno iznosi svoje mišljenje.

Walter Pravicek

31.10.2022. 09:34

Bravo gospodine Vulin,tako se treba ponašati sa onima,koji prvo batinaju sa bombama i projektilima iz aviona,posla dođite uz nas,mi smo EU.Ali pitanje jeste :DOKLE če biti tako,meda nema viče,ni mlijeka.Ostade pelin i krediti u bankama,iz kojih uzimajo sa lopatama,da bi se davalo Ukrajini,te kupovalo novo naurožanje,kako bi mogli male pokoriti.Imaju iskustva.Kosovo jest teritorij NATO i Amerike.Ne Srbski,ne Slovenski.Ali države ne mogu istrgnuti te voziti kuči.Ali ju znaju pokoriti sa novim novčanicama jučer štampanim.Kredit do krova,a rućak se mora platiti.Dobiče Kosovari račun.

Jordan

31.10.2022. 09:45

Puna podrska gospodinu Vulinu! Predsednik Vucic je mudro postupio sto ga nije postavio u Vladu!? Ne bi bilo dobro ni da ga postavi na celo BIA-u, jer i to bi bilo jako mudro od Predsenika!? Ali, nema sumnje da je on jedan od najodanijih ljudi Vucicu, i tp Vulin zna, a nije ni sujetan. Dovoljno je da govori kako govori, jer tako najvisr pomaze Srbiji.

Ljiljana

31.10.2022. 12:44

Kako to da nas ekspresno svi zamrze cim nas vide?Postoji koliko znam nesto sto se zove diplomatski recnik.Ipak komunicirate sa svetom, ma kakav on bio.Sa nama mozete kako hocete.

Uzas

31.10.2022. 13:56

Žena je teski diletant, kao i većina zelenih, mada je završila škole. Ali za politiku je svakako diletant! Ne želimo u eu jer ste licemerni i jet ste neprijatelji Srbije!

Xaxaxaaxaxx

31.10.2022. 17:26

Па нормално је да будеш националиста, шта је ту лоше? Можда да будем неопредељен ко хомићи и остали који се етаблирају као ко зна шта. Па да онда напрасно заборавим ко су ми преци и постанем, ето на пример, војвођанин! Хахахахахаххахахах

BOGDAN

01.11.2022. 06:47

VELIKI BROJ SRBA SU PATRIOTI A NE NACIONALISTI I TO ME PRAVI PONOSAN GRADANIN MIJE DRZAVE SRBIJE.SIGURAN SAM DA SE I VI Viola fon Dramón PONOSITE VASEM PATRIOTSKOM NARODU PA ZASTO SRBI NEMAJU PRAVO DA BUDU PATRIOTI.