PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao ja na TV Prva da će udari na energetsku infrastrukturu Ukrajine izazvati veliki skok cena u Evropi.

Komentari (23)

Lale

20.10.2022. 23:03

@Jovana - Mleka ima ali u magacinima cekaju cenu. Inspekcija treba da ih obidje i sve oduzme zalihe podeli gradjanima bez nadoknade i debelo kazni,a ne uvoz i dizanje cena,ispastaju deca a neko na to zaradjuie.

Jeka

20.10.2022. 23:45

Nelogicno je da Srbija nema dovoljno mleka pored toliko pasnjaka, hrane. Problem nije u drzavi nego u nama jer smo se previse profinili, nece niko nista da radi, cekaju da im drzava sve servira! Nekada je svaka kuca na selu imala kravu, ali treba hrana da se pripremi, problem je kako bi onda sedeli i na mobilnom provodili vreme?! Tuga!

Beka

20.10.2022. 23:49

Drzava smo koja ima sve za uzgoj krava, svinja i ostalih zivotinja koje su bile normalne za svako seosko domacinstvo. Danas neki nemaju ni kokoske! Kaze tamo negde je bolje! Zasto ovde ne bi zasukali rukave i obradjivali svoju zemlju?! Nece gospoda! Svi bi posao u kancelariji i da sto manje prljaju ruke!

misterijanemoguca

21.10.2022. 00:18

što se tiče hrane, znate zašto nemamo dovoljno krava? Pa zato što niko to neće da radi. Nema toga, dovoljno mleka ima u tri zemlje EU, da bismo pokrili tržne nedostatke. Ali obezbedili smo i poljsko mleko, da nadomesti naše. Imamo dovoljno soli, šećera, ulja. Da se sve zatvori, mi imamo dovoljno za više meseci. LJudi znaju da mi o tome brinemo i radimo ceo dan svaki dan - istakao je Vučić.