LJILJANA SMAJLOVIĆ PORUČILA NEODGOVORNIM POLITIČARIMA: "Suština vođenja politike je da je vodite samostalno i nezavisno" (VIDEO)

Novosti online

16. 10. 2022. u 12:50

NOVINARKA Ljiljana Smajlović je gostujući na TV Prva govorila o neodgovornom ponašanju određenih političkih aktera u svetlu pritisaka na našu zemlju.

ЉИЉАНА СМАЈЛОВИЋ ПОРУЧИЛА НЕОДГОВОРНИМ ПОЛИТИЧАРИМА: Суштина вођења политике је да је водите самостално и независно (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Prva

- Deprimirajuće je što na političkoj sceni imate domaće političke aktere koji govore Zapadu: "Pogledajte, da smo mi na vlasti druga bi se pesma pevala, mi bismo drugačije indoktrinirali naciju". A suština vođenja politike je da je vodite samostalno i nezavisno - rekla je Ljiljana Smajlović.

Ona je napomenula i da je skandalozno to što deo "elite" kaže da smo "dosta vrdali" i da nećemo više "sedeti na dve stolice"

- Srbija je pod žestokim pritiscima, žele da nas slome i nateraju da se uključimo u rat u koji ne želimo da se uključimo. To je skandal. A neki ovde to dočekuju sa veseljem i prizivaju taj pritisak - istakla je Smajlovićka.

BONUS VIDEO: KARAĐORĐEVO ZVONO ODJEKUJE 210 GODINA - Vožd ga je darovao da bi objavilo slobodu narodu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (3)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice