VUČIĆ O VAŽNIM SASTANCIMA U NEDELJI ZA NAMA: Interesi Srbije i srpskog naroda crvene linije oko kojih nikada neće biti kompromisa (VIDEO)

Novosti online

16. 10. 2022. u 11:09

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" video snimak najvažnijih događaja protekle nedelje i poručio da su interesi Srbije i srpskog naroda, u vremenima sveopštih podela i pretnji, osnovne i jedine crvene linije oko kojih nikada neće biti kompromisa.

ВУЧИЋ О ВАЖНИМ САСТАНЦИМА У НЕДЕЉИ ЗА НАМА: Интереси Србије и српског народа црвене линије око којих никада неће бити компромиса (ВИДЕО)

Foto Tanjug

Vučić je naveo das Srbija gradi dobre odnose i sa Istokom i sa Zapadom, sa svima u svetu sa kojima deli zajedničku želju za mirom, stabilnošću i napretkom. 

- I ove nedelje nastavili smo da gradimo i čuvamo našu Srbiju, jedinu domovinu koju imamo. Radimo na putevima jer oni znače napredak, a stanovnicima Raškog i Moravičkog okruga novim putevima stići će i nove investicije i bolji život. Gradimo dobre odnose i sa Istokom i sa Zapadom, sa svima u svetu sa kojima delimo zajedničku želju za mirom, stabilnošću i napretkom. O Srbiji i za Srbiju razgovarao sam sa ambasadorima 27 zemalja članica EU, ambasadorom Ruske Federacije i državnim sekretarom SAD - kaže Vučić.

Posebno važna bila je, kako navodi, poseta jednog od najmoćnijih lidera sveta i dragog prijatelja predsednika Ujedinjenih Aarapskih Emirata Mohamed bin Zajeda od koga Srbija uvek može da računa na pomoć, a on na mudar savet.

- Ovo je bila i nedelja u kojoj smo još jednom potvrdili da je članstvo Srbije u EU naše strateško opredeljenje i da radimo na tom putu u cilju boljeg života građana Srbije. U vremenima sveopštih podela i pretnji, interesi Srbije i našeg naroda su osnovne i jedine crvene linije oko kojih nikada neće biti kompromisa - naglasio je Vučić. 

BONUS VIDEO: KARAĐORĐEVO ZVONO ODJEKUJE 210 GODINA - Vožd ga je darovao da bi objavilo slobodu narodu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (133)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)