UPAD pripadnika takozvanih Kosovskih bezbednosnih snaga na sever Kosova i Metohije pod punim naoružanjem do kog je došlo juče u opštini Zubin Potok protivno je svim potpisanim sporazumima i dogovorima i direktna pretnja srpskom narodu na severu pokrajine, naveo je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, koji se oglasio nakon saznanja "Novosti" da su snage KBS upale na sever Kosova i Metohije.

Komentari (5)

Čitalac

25.09.2022. 20:39

Više me ne čudi ništa što se dešava. I Ukraina je slično nastupala. Potpisali su sporazume koje nisu poštovali. Sve je to urađeno da dobiju na vremenu. Isto rade i kosovski separatisti podučeni anglo-saksonskim iskustvima iz Ukraine i podržani od KFOR-a i svih ostalih koje nazivamo kolektivni zapad. Mi nemamo prijatelja većeg od Rusije ma koliko to jadno i bedno zvučalo, a neprijatelja imamo svugde.

Desimir

25.09.2022. 21:02

Mislim da je presednik Vucic u odbrani medjunarodnog prava suverenih drzava da samostalno vode svoju suverenu politiku bez uplitanja ultimatuma sto pokusavaju velike sile da se oni pitaju kako treba da zivimo

Pfc

26.09.2022. 08:21

А говористе ли сви раније, видјећете одговор Србије?! Већ смо овакве одговоре гледали и слушали... Досадно је. Реците да је народ доле препуштен себи. Или урадите нешто.