"SAMO ZAJEDNO MOŽEMO SAČUVATI MIR": Marko Đurić o borbi protiv terorizma

Novosti online

11. 09. 2022. u 17:34

AMBASADOR Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama Marko Đurić izjavio je danas povodom 21. godišnjice od terorističkih napada na kule "bliznakinje" 11. septembra , da borbi protiv terorizma mora se pristupiti odlučno i jedinstveno, jer ćemo samo zajedno sačuvati mir.

САМО ЗАЈЕДНО МОЖЕМО САЧУВАТИ МИР: Марко Ђурић о борби против тероризма

Foto: Tviter

- Svake godine, stojimo u tuzi sa narodom Sjedinjenih Država i svih zemalja u svetu koji žale zbog gubitka svojih građana pre 21. godinu. Globalnoj borbi protiv terorizma mora se pristupiti odlučno i jedinstvo, jer ćemo samo zajedno sačuvati mir - napisao je Đurić na svom "Tviter" nalogu.
Napadi 11. septembra 2001. bili su niz od četiri koordinisana teroristička napada vahabističke islamističke terorističke grupe Al Kaida na SAD koji su se dogodili u utorak 11. septembra 2001. godine.

Tom prilikom život su izgubile 2.996 osobe (2.977 žrtava + 19 terorista Al Kaide), dok je ranjeno blizu 25 hiljada ljudi.

BONUS VIDEO: MOĆNO VOZILO KUPLJENO OD PUTINA: Vučića u belom automobilu voze po Emiratima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SUTRA POČINJE BOŽIĆNI POST: Kada se posti na vodi, kada su dozvoljeni ulje i vino i od čega se treba uzdržavati osim mrsne hrane