PETKOVIĆ: Paradiranje prištinskih specijalaca na Gazivodama nova otvorena provokacija na severu KiM

Novosti online

08. 09. 2022. u 18:22

PROVOKACIJE i demonstracije sile Prištine na severu Kosova i Metohije i danas se nastavljaju, ovog puta uspostavljanjem nelegalnih prištinskih patrola na jezeru Gazivode, što je apsolitno suprotno Briselskom sporazumu.

ПЕТКОВИЋ: Парадирање приштинских специјалаца на Газиводама нова отворена провокација на северу КиМ

Foto: Tanjug

Besmisleno paradiranje prištinskih „specijalaca“ sa dugim cevima na gliserima je najogoljenija provokacija uperena ka Srbima iz Ibarskog Kolašina, s obzirom da je reč o jezeru koje se nalazi na teritoriji opštine Zubin Potok.

Neodgovorna i ratnohuškačka Kurtijeva klika provocira Srbe na severu Kosova i Metohije u trenutku kada Beograd, u nastojanju da sačuva mir i stabilnost u regionu, čini sve da ublaži nespokoj našeg naroda u pokrajini.

Ovakve besmislene i bezobzirne demonstracije sile, kojom uzgred niko nije impresioniran, samo potvrđuju da je nespokoj Srba na Kosovu i Metohiji opravdan i da je nužno da međunarodna zajednica hitno izvrši pritisak i ohladi usijane glave u Prištini.

Podsećam gospodina Dželjalja Svečlju, koji se danas hvali nečim što nikada neće biti njegovo, da svi pokušaji uzurpacije jezera i privatnih poseda na severu, gde se grade nelegalne baze ROSU policije, neće pomoći Prištini u njenoj krajnjoj nameri da nasilno zauzme sever. To se sigurno neće desiti!

BONUS VIDEO:

VIJORE SE TROBOJKE: Pogledajte doček za Anu Brnabić u manastiru Banjska na Kosovu i Metohiji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

O ČEMU SU RAZGOVARALI PUTIN I SI? Ceo svet priča o ukrajinskom mirovnom planu, a sada se oglasio Kremlj