POPLAVA izaslanika, posrednika, savetnika i raznih medijatora koji se u poslednje vreme pojavljuju kao "pomagači" u dijalogu Beograda i Prištine, donosi novi talas ucena Srbiji da reši kosovsko pitanje, ali i nameru Evrope, poučene sukobom u Ukrajini, da ne dozvoli rasplamsavanje još jednog žarišta na svom tlu.

Komentari (4)

Perce

06.09.2022. 08:31

Bolje bi bilo da gledaju kako da spasavaju svoje kuce a ne da se trude da ruse nasu. Imali su kroz dva svetska rata i kroz citavu istoruju da uce i nauce lekciju da nije lako Srbiju ucenjivati, pritiskati, ponizavati i omalovazavati. Jedna mala siromasna ali casna, pravdoljubiva i iznad svega slobodarska zemlja nikada nije napadala druge, uvek je branila i odbranila svoju cast, svoj narod i svoju grudu. Tako ce biti i sada. Nekada smo se borili protiv neprijatelja a danas na zalost svih nas protiv onih ciji smo saveznici bili u oba svetska rata i kojima smo donosili prve i velike pobede dok su oni gubili na svim frontovima. Pobedice i ovog puta ova mucena dusa od Srbije, zato sto ne otimamo tudje nego branimo svoje. A svi oni koji kroz citavu svoju istoruju otimaju i bogate se na tudjoj muci morace jednog dana sve platiti. U stvari vec su poceli da placaju. Previse im je dug racun, tesko ce ga moci isplatiti bez teskih posledica. Samo polako, docice vreme kad ce se sve lepo posloziti i doci na svoje mesto.

BOGDAN

06.09.2022. 08:56

A KAKO SU ONI HOSTAPLJERI LAGALI SRPSKI NAROD VEKOVE UNAZAD DA SU ONI IMPERIJALISTI NASI NAJVECI PRIJATELI I STRATESKI PARTNERI.PA SU 1999.GOD.OTKRILI SVOJE NECOVECKO SATANSKO LICE BOMBARDIRALI SRBIJU UBIJALI SRPSKI NAROD I NELEGALNO OKUPIRALI SRPSKU Sv.SAVSKU ZEMLJU SRPSKO KOSOVO I METOHIJU I STVORILI LAZNU SIPTARSKU DRZAVU TAKOZVANU KOSOVE I OD SIPTARSKE TERORISTE I ZLOCINCE STVORILI SIPTARSKU VOJSKU I POLICIJU KOJA 23 GODINE MALTRETIRA I PONIZAVA SRPSKI NAROD.ZA SRPSKE SELJAKE I ZA OBICNU SRPSKU RAJU KICMA SRPSKE DRZAVE TAKOZVANI NOVI IZASLANICI pariza i berlina NJIHOVA IMENA NE ZNACE BAS NISTO =O.SRPSKI SELACI I OBICNA SRPSKA RAJA NECE POKLONITI NITI JEDAN MILIMETAR SVOJE ZEMLJE NITI ZAPADNIM SATANIMA KOJI SU UNISTILI SVET NITI SIPTARSKIM HORDIMA IZ CENTRALNE AZIJE KOJE SU KOLONIZIRALI SRPSKE ZEMLJE I STAVILI SEBE U SLUZBU ZAPADNE ZLOCINCE KOJI OKUPIRAJU SRPSKU ZEMLJU.NEKAVI DIPLOMATI KOJI GRADE SVOJE KARIJERE NECE USPETI DA BACE SRPSKI NAROD NA KOLENA I OTMU NJIHOVU ZEMLJU SRPSKO KOSOVO I METOHIJU.I TO JE TO.ZIVELA SRBIJA.

Duško

12.09.2022. 20:26

Iskren da budem , kad vidim ko sve vodi svetsku politiku, koji pameti imaju za izvoz a samima im nedostaje, pitam se vredi li dalje i živeti među takvima.......