SRBIJA mora da se okrene Zapadu zbog svoje dece. Mnogi mladi iz nje odlaze na Zapad, ne na Istok. Voleo bih da Srbija jednog dana donese odluku o priključenju u NATO. Beograd treba da se priključi sankcijama protiv Rusije zbog sukoba u Ukrajini.

Komentari (5)

Iznogud

03.09.2022. 09:25

Moja deca nisu imala normalno detinjstvo jer nas je zapad bombardovao,proterao iz krajine ..Ja nisam imao detinjstvo jer nam je sa zapada uvaljen tito i komunizam,moj otac nije imao detinjstvo jer nam je zapad ubacio ustase ..da nema tih zapadnih vrednosti bilo bi nas racunajuci samo od dvadesetog veka sto miliona a svet bi imao ko zna koliko tesli,pupina,djokovica,ivana,sumanovica...uvreda je za razum udruzivati se s onima koji su nam pre samo dvadeset god unistavali zemlju bacanjem osiromasenog uranijuma

Petar Veliki

03.09.2022. 18:16

Prijatelju hil, 'ajde ti lepo polako kući. Imaju u vidu tvoje životno delo, a posebno ulogu u 1999. , ti nisi smeo da dobiješ agreman. Velika greška. A zapadu ćemo se okrenuti kada pređete u Pravoslajvlje, iskreno, pokajnički, odradite i isplatite sve svoje grehe, celom svetu, a posebno Srbiji, pa kada prođe 50-tak godina, da bar 2 generacije opstanu u Pravoslavlju, ... Eto, obećavam ti.

Kosta

04.09.2022. 08:33

Ovom bezobraznom gospodinu treba otkazati gostoprimstvo, bez obzira što dolazi iz Amerike i bez obzira što Srbiji nije u interesu da zaoštrava odnose sa Amerikom!

CARDAK

05.09.2022. 11:11

Gosn HIL vi ste GOST DRZAVE SRBIJE I NISTE NJEN UTOR!PROMENITE RETORIKU I "DOBRONAMERNE SAVETE" OSTAVITE MI TO KAZEMO "PUTUJ IGUMANE ZA MANASTIR NE BRUNI"(a vama moze da se desi TRANSPORT BG-SURCIN).I mi za vas imamo "DOBRONAMERAN SAVET ZA ASU DECU"gledajte u svoju avliju inace ce vas ovi stranci pojesti a tek RUSI ce vam za 10 narednih VEKOVA ocitati lekciju ako uopste budete postojali!

milan lala

09.10.2022. 09:24

On je ambasador globalne kolonijalne super sile i na Srbiju gleda kao na buducu koloniju. Sramota je sto je on prihvacen od strane Srbije da stolici u Beogradu. Ni sad nije kasno da bude proteran .