SVETI Arhijerejski Sinod Srpske Pravoslavne Crkve pozdravlja odluku najviših državnih organa kojom je otkazano održavanje manifestacije Evroprajd, koju su organizatori nameravali da održe u Beogradu tokom septembra, i na toj odgovornoj odluci iskreno čestita Predsedniku Srbije, gospodinu Aleksandru Vučiću, i Vladi Srbije.

Ljubica

27.08.2022. 17:34

Sigurna sam da su već pripremali teren da naprave incidente, pa da za to optuže SPC i Vučića. To i jeste bio najvažniji povod da se u ovoj situaciji održava tako nešto. Da ne pričamo o tome koliko sve to košta i vrlo često posle takvih velikih skupova ostane brdo smeća i pitanje je ko bi sve tim putem uspeo da udje u zemlju. Sa svih strana nas ucenjuju, a onda bi da nam prave haos u Srbiji. Idite u Hrvatsku, oni su u EU ili još bolje u Prištinu, Vljosa Osmani kaže da su oni najjača demokratija Evrope. Tamo ste onda sigurno bezbedni.

JA

27.08.2022. 19:01

Svaka cast narode. Tuku nas na sve moguce nacine, pa i na ovaj perverzni udar na ljudsko dostojanstvo. I dok je zapadni svet podlegao pod homoseksualnu tiraniju, negde u svetu ima iskra pobune. Jos jednom smo zadivili svet. Okrenimo se sada ka Kosovu da primoramo ovu vladu na odbranu.

Mile sumadinac

28.08.2022. 12:09

Ova bruka nije potrebna nikome neka rade po svojim kucama sta hoce nemoj te bolesne stvari da prenose na ulice sta bi mi normalni trebali da radimo i i kako bi mi nasu paradu trebali da nazovemo kad je ova bruka od ljudi nazivaju parada ponosa zabraniti ovo okupljanje za uvek