STALNA misija Albanije dostavila je svim državama članicama Saveta Evrope i posmatračima sramnu Rezoluciju o neosnovanosti tvrdnji o nezakonitoj trgovini ljudskim organima na Kosovu i Metohiji i u Albaniji, usvojenu u albanskom parlamentu 21. jula ove godine, sa molbom da je dostave nadležnim organima, piše „Kosovo onlajn“.

Komentari (10)

Nevski Aleksandr

12.08.2022. 12:09

Nomalno. Kod njih se to zove dozvoljena trgovina ljudskim organima uzetim sa zarobljenika. I njihiv parlament svojim glasanjem to i potvrdjuje. I niko iz OUN da digne glas. A pismo su dobili. Straśno. Sve im dozvoljavaju. A srbija ne sme ni da kaže da se ne slaže sa tim. Odmah bude optužena za veliko srpski nacionalizam. I ne pośtovanje medjunarodnih normi, zakona i demokratije. Pozdrav.

Mikiboy

12.08.2022. 12:17

Trgovina organa je problem citavog covecanstva i zato me cudi da se Zapad ne angazuje vise u istrazi nego izgleda zataskavaju i sami dokaze o tome.

Novi

12.08.2022. 12:58

Albanija je 1999. godine zajedno sa zemljama NATO pakta i Šiptarima koje su naoružali i obučili izvršila agresiju na Srbiju odnosno tadašnju SR Jugoslaviju. Ovo danas što se dešava je logično, jer zapadnim svetom vladaju potomci ili naslednici fašista kojima se pridružuju sledbenici fašista iz drugih zemalja Albanije, Hrvatske, BiH i drugih zemalja. Vađenje organa živim Srbima i njihova trgovina je nastavak onoga što su fašisti radili tokom drugog svetskog rata. Svi oni će završiti kao i njihovi prethodnici

che

12.08.2022. 13:51

Sta smo mi uradili povodom toga mislim da je bitnija tema?Da li je sramno ili ne to sto rade Albanci je manje bitno,jer ako im prodje predlog oni skinuse ljagu sa sebe.Da li mi podsecamo Savet Evrope na tu temu sa dokazima koje smo sakupili mi,Dik Marti,Karla Del Ponte?

Proizvođač češagija

12.08.2022. 14:25

Кога сврби тај се чеше, а Тирану дебело сврби јер је била један од главних организатора те трговине која је класично гангстерско и нацистичко деловање. Тирана показује и да је лажни пријатељ Београда и да јој "отворени Балкан" служи само за брже ширење окупаторских аспирација. Они који су предложили ову срамну резолуцију очиглено је да немају мирну савест и да покушавају себе и већ окривљене да заштите, плаше се да неко не проговори и добије неке олакшице, а онда би то била права катастрофа за садашње власти и оне из времена дивљања терориста на КиМ.

Ljubica

12.08.2022. 16:07

Srbe ste vi ubijali zbog mržnje, pa tek onda od toga i unosan posao napravili. Možete vi sad ljubazno zamoljavati koga god hoćete, to ne menja istinu o žutoj kući i koliko ste zločina već do sada nad našim narodom počinili. Što se tiče cutanja Zapada, pa to je normalno, jer su oni najviše te “ robe” i kupili.