PONOSAN NA SRBIJU: Vučić pokazao kako mu je protekla ova nedelja (VIDEO)

Novosti online

23. 07. 2022. u 08:44

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagramu kratak pregled aktivnosti koje je imao tokom protekle nedelje.

ПОНОСАН НА СРБИЈУ: Вучић показао како му је протекла ова недеља  (ВИДЕО)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

- Ova nedelja je počela konsultacijama sa čelnicima izbornih lista koji će svoje predstavnike imati u Narodnoj skupštini, zatim smo bili domaćini dragom prijatelju El Sisiju tokom posete koja je obnovila našu višedecenijsku saradnju i ojačala prijateljstvo naših naroda, a završavamo je dočekom dva velika muzička umetnika Andrea Bočelija i Marize kojima sam sinoć dodelio zlatne medalje za zasluge. Posebna je čast ugostiti u Beogradu jednog od najboljih tenora današnjice i umetnicu nestvarnog glasa. Ponosan na Srbiju - napisao je predsednik na svom Instagram profilu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (26)

ITALIJA U NEVERICI NA STARTU ROLAN GAROSA: Evo zbog koga je Janik Siner stvarno ostavio devojku (FOTO)