VUČIĆ: Tri godine su lagali! Hoće li neko da se izvini? Šta će da rade Andrejeva deca? Zamislite kako je njemu, kako je bilo svima nama?!

Novosti online

22. 07. 2022. u 11:09

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je izjavu novinarke Jelene Zorić o tome da Andrej Vučić nije imamo nikakve veze sa slučajem "Jovanjica".

ВУЧИЋ: Три године су лагали! Хоће ли неко да се извини? Шта ће да раде Андрејева деца? Замислите како је њему, како је било свима нама?!

Foto: Printskrin/ Pink

Kada je reč o izjavi Jelene Zorić da je Jovanjica samo spin, predsednik kaže da su tri godine lagali, a da je sada svima to jasno.

- Zahvalan sam gospođi Zorić što je bila fer. To isto je rekao i gospodin Milenković i u BIA i u MUP. Tri godine, napisali su desetine hiljada stranica protiv moje porodice. Tri godine su lagali, sad je jasno da je laž. A šta ćemo mi sa te tri godine...? Šta će da rade i Andrejeva deca, kako je bilo svima nama? Tri godine najmonstruoznijih laži, sad imamo i zvanične izjave svih aktera da je to bila laž otpočetka. Hoće neko da kaže izvinite?! Pričali smo da su kriminalci, da se bavimo drogom, a sada preko noći potvrđuju da je to bila laž od starta. Šta da radite posle tri godine muka, laži i svih neistina. Uvek istina na kraju izađe na videlo!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!