NEDIMOVIĆ REAGOVAO NA SKANDALOZNU ODLUKU ZAGREBA: Zabranom dolaska srpskom predsedniku u Jasenovac neće nestati počinjeni zločini

Novosti online

17. 07. 2022. u 12:32

BRANISLAV Nedimović komentarisao je odluku Republike Hrvatske da se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću zabrani dolazak u privatnu posetu Jasenovcu, kako bi položio vence.

НЕДИМОВИЋ РЕАГОВАО НА СКАНДАЛОЗНУ ОДЛУКУ ЗАГРЕБА: Забраном доласка српском председнику у Јасеновац неће нестати почињени злочини

Foto N. Fifić

- To je taj sjaj najviših evropskih vrednosti kojim sija aktuelna vlast u Hrvatskoj. To je valjda najbolji način da pokaže kako nije tu samo kada treba da okleveta Srbiju, nego i kada kroz simbolično obeležavanje borbe protiv nezapamćenih zločina u Jasenovcu pokaže da prihvata sebe i svoju prošlost ma koliko ona u nekim trenucima istorije bila zverska i van svih civilizacijskih dostignuća. Zabraniti ulaz u Hrvatsku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji za jedini greh ima možda to što se javno založio da u novu srpsku Vladu uđe i predstavnik hrvatske manjine je ništa drugo do čist dokaz, plašim se, namere da se vlast u Hrvatskoj nikada iskreno ne odrekne zločina koji su počinjeni u Jasenovcu. Zabranom dolaska srpskom predsedniku u Jasenovac neće nestati počinjeni zločini, ali ni ovaj nezapamćen pokušaj negiranja svoje odgovornosti u najkrvavijim sukobima koji su svet ikada zadesili- rekao je danas Branislav Nedimović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

SPOJIO IH KULTNI FILM: Prvi muž Dubravke Mijatović - sa njim ima ćerku Ivu (FOTO)