VULIN SE SASTAO SA DJAKOFOTAKISOM: Ministar sa grčkim ambasadorom o aktuelnim bezbednosnim pitanjima i unapređenju saradnje

Novosti online

04. 07. 2022. u 11:47

MINISTAR unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin razgovarao je danas u Beogradu sa grčkim ambasadorom Jorgosom Djakofotakisom o aktuelnim bezbednosnim pitanjima i unapređenju saradnje.

ВУЛИН СЕ САСТАО СА ДЈАКОФОТАКИСОМ: Министар са грчким амбасадором о актуелним безбедносним питањима и унапређењу сарадње

Foto: Ministarstvo

Ministar Vulin i ambasador Djakofotakis istakli su tradicionalno dobru saradnju policija dveju država, posebno u oblastima organizovanog i visokotehnološkog kriminala i ilegalnih migracija.

Ambasador Djakofotakis pohvalio je Republiku Srbiju i zahvalio se na pomoći koju je naša država pružila grčkim kolegama i narodu tokom velikih požara koji su prošle godine zahvatili deo grčkih ostrva.

Sagovornici su izrazili uverenje da će potpisivanje sporazuma o zajedničkim policijskim patrolama Srbije i Grčke omogućiti još efikasniju saradnju u oblasti reagovanja u vanrednim situacijama.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je istakao da je Srbija zahvalna Grčkoj na principijelnoj podršci teritorijalnom integritetu naše zemlje i nepriznavanju lažne države Kosovo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

DRAMATIČNO UPOZORENJE TRAMPA: Treći svetski rat bio bi gori od svih ratova u istoriji, imamo oružje kakvo do sad nije viđeno