TRIFUNOVIĆ CENZURISAN NA N1 Sergej: Šolak izgubio od Telekoma i sam je za to kriv; Miljković: Ne možeš da kritikuješ naše rukovodstvo

Novosti online

22. 04. 2022. u 12:25

GLUMAC Sergej Trifunović cenzurisan je u emisiji na N1 kod voditeljke Nataše Miljković kada je upozorio na kampanju koju ta televizija i Nova vode protiv kompanije Telekom Srbija.

ТРИФУНОВИЋ ЦЕНЗУРИСАН НА Н1 Сергеј: Шолак изгубио од Телекома и сам је за то крив; Миљковић: Не можеш да критикујеш наше руководство

Foto: Printskrin/Tviter

Nataša Miljković je bila krajnje otvorena: “Ne možeš da kritikuješ naše rukovodstvo!” upozorila je Trifunovića, da bi odmah potom, jer on nije dozvolio da ga ućutka, prekinula intervju.

Sa N1 su pozvali Sergeja Trifunovića, sa namerom da nastave višednevno komentarisanje Mikija Manojlovića samo zato jer se usudio da na toj istoj televiziji pohvali predsednika Aleksandra Vučića.

Trifunović je pristao na tu ulogu, međutim, nakon što je najveći deo intervjua posvećen Manojloviću završen, stvari su se, otele kontroli.

Evo kako je izgledao njihov razgovor:

Nataša Miljković: “N1 i Nova su konkurisali za nacionalnu frekvenciju… Da li bi voleo da sedimo na istom ovom mestu, a da nas gleda cela Srbija?”

Sergej Trifunović: “Apsolutno. Mislim da ova televizija, iako loše vođena, a tu mislim na (direktorku) Aleksandru Subotić i celu ovu ekipu odozgo, a oni jako loše rade…”

Miljković: “Izvinite, ja ovde moram da Vas prekinem.”

Trifunović: “Izvinite, izvinite, ja moram da kažem…”

Miljković: “Ne možeš da dođeš u emisiju i da kritikuješ naše rukovodstvo, kako to može…”

Trifunović: “Izveli ste jako loš rat sa Telekomom, koji vas je pobio na svim mestima, a to je vaša krivica…”

Miljković: “Nije to naša krivica, država je jača!”

Trifunović: “Niste se borili pametno!”

Miljković: “Dobro, toliko, završili smo.”

Trifunović: “Izvinite, žao mi je što će sada neki da pate… Ali eto, i ovo je sada bila cenzura. Dragi gledaoci, eto zamislite da smo sada na nacionalnoj frekvenciji, i ovde je cenzura. Znači ja ovde ne mogu da kažem ništa o rukovodstvu N1…”

Miljković: “Ne možeš više ništa da kažeš, jer isteklo nam je vreme, ionako završavamo za tri minuta, a tebi mnogo hvala što si došao.”

Trifunović: “Znači, cenzura!”.

Glumac je zatim počeo da ironično tapše voditeljki, koja je u tom trenutku prekinula intervju i prebacila na reklame.

Svi mediji koji su pod kapom Junajted grupe, gde je direktorka Aleksandra Subotić, a vlasnik i Dragan Šolak, vode rat protiv kompanije Telekom Srbija. Kršeći sve moguće etičke standarde, ali i zakone, mediji poput N1, Nove i Danasa bez prestanka napadaju Šolakovu tržišnu konkurenciju Telekom, pri čemu se predstavljaju kao žrtve borbe za slobodu medija, a zapravo su u službi poslovnih i političkih interesa svog vlasnika. To im se, međutim, žestoko obija o glavu! Telekom je uspešan kao nikada ranije, a Junajted grupa bez prestanka gubi publiku i tržište. Sergej Trifunović je uostalom najbolje pokazao koliko se čak i političkim istomišljenicima N1 smučilo da svakog dana gledaju laži na račun Telekoma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a