U NIZU mešanja Velike Britanije u događanja na Zapadnom Balkanu, koja nikada ne idu naruku Srbiji, London je odlučio da Prištini pošalje veću količinu lakih protivtenkovskih raketnih sistema "Džavelin" i NLAW, oružje koje ovih dana masovno stiže kao pomoć Ukrajini, što je naš državni vrh ocenio kao - potez za zabrinutost, neprijateljski čin i naoružavanje terorista.

Komentari (15)

Solo

18.04.2022. 13:19

Pa to nista nije novo jer to i mali vrapci na Kosovu znaju da ceo Zapad specijalno sa Nemackom ukljucujuci sad i Englesku naoruzavaju siptare i mi se dvoumimo da li da kupimo avione od engleza ??? Ponovni rat sa siptarima je neminovan jer ih naoruzavaju i pripremaju i to se opet ocekuje nekakvim montiranim provokacijama i to Vucic zna kao i nasi Generali pitanje je kako cemo da odgovorimo ili da se branimo nas narod do jedne linije ili da krenemo sve do Jadranskog mora. Ovo ukljucuje i crnu goru koja ce morati da izabere iili siptarima i ustasama ili sa nama..

Lazar

18.04.2022. 16:34

Ne znam šta se ovo dogadja. Nadam se da ste (Vučić, Brnabić i ceo vrh Srbije) ODMAH uputili Britancima, Briselu i dr. notu sa upozorenjem i pretnjom da se ne igraju ne svetskog policajca - jednog već imamo - USA. Novinar koji o tom informiše da odmah napiše da li je tako reagovano - nekakve žalopojke na Pink TV, TV Srbija i slično nemaju nikakvu vrednost. Molim o kompletnu informaciju, hvala.