NA ponovljenim izborima aktuelni predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegova Srpska napredna stranka ostvarili su ubedljivije rezultate nego u prvom "cugu" glasanja pre 13 dana.

Komentari (15)

Bobana

17.04.2022. 05:22

Opozicija je dobila jedan veliki šamar na ponovljenim izborima. Građani su dobro razmislili i prozreli namere opozicije da ih samo interesuje vlast i udobne fotelje. Na ponovljeniom izborima su ig drastično kaznili.

Sasa

17.04.2022. 06:59

Pa neka se ponovo ujedinjuju zavetnici i marinika, a ima jos takvih kombinacija,,,sreca nije svuda ponovljeno glasanje, jer tada ne bi bilo opozicije,,,narod prevaru ne prasta...

Marko

17.04.2022. 12:08

Na ta četiri biračka mesta u Beogradu prema biračkom spisku ima ukupno oko 5000 upisanih građana sa pravom glasa i to nema neki uticaj na preko 900 hiljada koji su izašli na izbore 3. aprila. Isto tako je jasno da je stranka SNS organizovala svoje birače i da su oni disciplinovano glasali dok opozicija to ne radi. Izjave opozicionih lidera su doprinele da njihovo simpatizeri shvate da je većina u opoziciji učestvovala na izborima samo da se "dokopa" plate u parlamentu i finansiranje iz budžeta, a ne da preuzme vlast. Mnogo opozicionih lista nije ni moglo da učini više. Ipak parlament više neće izgledati isto. Vlast će morati da pravi ustupke. A niko im ni ne zavidi jer dolaze teška vremena.