SVE je veći broj javnih ličnosti koje pružaju podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a prava bomba stigla je iz sveta sporta. Uz Vučića stali su najbolji srpski košarkaši Nikola Jokić, Bobi Marjanović, Vasilije Vasa Micić, kao i legendarni Željko Rebrača.

Caca

30.03.2022. 12:09

Nasi zlatni momci i puno sportista je javno dalo podrsku Aleksandtu Vucicu. Predsednik je jedan fer plej igrac a sportisti to cene. Uvek su dobili podrsku drzave i Aleksandra Vucica. Nikada veca podrska javnih licnosti za nekog predsednika. Dela govore. Aleksandar Vucic je dobio podrsku sportista, umetnika, pevaca, glumaca, knjizevnika.... Srbija je na nogama idemo napred do pobede. Porodica Saulic je takodje podrzala Aleksandra Vucica. Eto ne glasaju samo "sendvicari" kako ih zove tzv opozicija. Svi za jednog jedan za sve. Takodje i Aca Lukas, Sasa Matic ...i bezbroj eminentnih licnosti.

Boban

30.03.2022. 15:53

Bravo za face košarke! Bez ikakvog skrivanja i sa ponosom pokazuju mladima kako se ne treba stideti dobrih stvari i onoga što donosi dobro našoj zemlji.