"NAROD NEĆE MRŽNJU!" Vučić o Beogradu na vodi - Vidim tamo opozicione političare koji piju kafu, pa im mahnem

Novosti online

28. 03. 2022. u 21:38

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je video napade na Beograd na vodi i da to pokazuje da se politički protivnici vraćaju na sve priče koje su ispričane

НАРОД НЕЋЕ МРЖЊУ! Вучић о Београду на води - Видим тамо опозиционе политичаре који пију кафу, па им махнем

Foto: Printscreen/Pink

- Zoran Janković i Milan Bandić, obojica su hvalili taj projekat. Kad živite morate da verujete u nešto i u rezultat koji ćete da ostvarite. Zoran Janković je ostavio mnogo iza sebe. U Ljubljanu dolazi više turista nego u Beograd. Ako on kaže da Vučić vodi ok politiku, hvala mu za to, to je za poštovanje. Mi moramo da učimo od njega - rekao je predsednik.

Vučić kaže da je nervoza kod mnogih ljudi velika, pošto ne mogu više javnost da obmanjuju izmišljenim pričama i istraživanjima.

- Zato što će da izgube. Narod neće mržnju. Vi napadate Beograd na vodi na koji je ponosan svaki Beograđanin. Ja retko idem tamo, ali vidim i opozicione političare koji piju kafu. Pa im mahnem - rekao je Vučić u emisiji "Ćirilica" koju vodi Milomir Marić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)