GORAN VESIĆ: "Beograd danas može da gradi metro zato što je srpska ekonomija stabilna"

Novosti online

21. 03. 2022. u 10:30

GORAN Vesić, kandidat na listi “Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve”, podsetio je da je još 1970. godine tadašnji gradonačelnik Branko Pešić obećao izgradnju metroa i istakao da je tek Aleksandar Vučić u novembru 2021. označio početak radova na izgradnji beogradskog metroa.

ГОРАН ВЕСИЋ: Београд данас може да гради метро зато што је српска економија стабилна

Foto Predrag Mitić

Prema Vesićevim rečima, za tih 50 godina bilo je i dobrih i loših vremena, ali se nije dogodilo da Beograd može da gradi metro.

Beograd danas može da gradi metro zato što je srpska ekonomija stabilna, a samo snažne ekonomije mogu da iznesu tako velike infrastrukturne projekte, napominje Vesić i dodaje da ćemo do 2030. godine imati izgrađene dve linije metroa.

Ukupno 42 kilometra, sa 44 metro stanice i život naših građana će se potpuno promeniti, a jedina granica su naši snovi, zaključio je Vesić.

BONUS VIDEO: Vesić: Želimo da svako dete u Beogradu ima vrtić

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŽIVELA VOJSKA SRBIJE, ŽIVELA SRBIJA! Moćan video sa vojne vežbe Vihor 2024