NAPADNUTE PROSTORIJE SNS-a: Novi vandalski čin - ovoga puta u Bloku 70

Novosti onlajn

15. 02. 2022. u 11:24

PROSTORIJE novobeogradskog odbora Srpske napredne stranke napadnute su u noći između 14. i 15. februara, saopšteno je iz te stranke.

НАПАДНУТЕ ПРОСТОРИЈЕ СНС-а: Нови вандалски чин - овога пута у Блоку 70

Foto: SNS

"Novobeogradski odbor Srpske napredne stranke obaveštava javnost da je u noći 14/15. februar 2022. godine izvršen još jedan napad na naše prostorije. Na meti vandala ovoga puta bio je Mesni odbor u Bloku 70. Ovo je jedan u nizu napada na prostorije novobeogradskog odbora SNS-a kojim se uništavaju naše prostorije, izlozi i ruži fasada.

Đilas i njegovi sledbenici su sa približavanjem izbora sve nervozniji. Dan državnosti Srbije oni obeležavaju napadom na prostorije Srpske napredne stranke. Nisu zadovoljni pažnjom koju dobijaju blokiranjem grada, kampovanjem ispred državnih institucija dok kolovođe u hotelu Moskva dobijaju instrukcije od svojih poslodavaca iz inostranstva. 

Ni tajkunski mediji predvođeni Šolakom ne uspevaju da Đilasu i lažnim ekolozima predvođenim Savom Manojlovićem dovedu dovoljno pristalica. I tako demoralisani i nezadovoljni, takozvani opozicionari preduzimaju divljačke akcije kamenovanja prostorija SNS. 

Opštinski odbor Srpske napredne Stranke Novi Beograd najoštrije osuđuje napad na naše prostorije. Još jednom poručujemo ovoj Đilasovskoj armadi zla da ih se ne plašimo. Uskoro će izbori, pa im predlažemo da ispravnost svojih ideja i podrške u narodu provere na glasačkom mestu, a ne vandalskim ponašanjem. Kao da zaboravljaju da Srbi imaju inat - ovoga puta je to inat protiv rušenja, protiv blokada i protiv necivilizovanog ponašanja. Dosadili ste svim poštenim i slobodno mislećim građanima Srbije i neće vas narod iz inata. To vidite i sami i nemate drugo rešenja nego svakodnevni maltretman naroda kojima onemogućavate normalno kretanje, napadate naše prostorije ali i medijski teror građana sa idejom da vas zavole i kojim svakodnevno sejete mržnju. Građani Srbije vam to neće oprostiti.

Podrška naroda programu i rezultatima naše stranke koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić daju nam uverenje da je Srbija na dobrom putu i da samo vredan rad može da obezbedi napredak Srbije. Bolja, bogatija i lepša Srbija ostaju naši ciljevi, koja se predvođena našim predsednikom Aleksandrom Vučićem uspešno menja u zemlju koja je danas po mnogim pitanjima lider u regionu i na Balkanu.

OO SNS poziva nadležne državne organe da počinioce vandalskog napada na naše prostorije identifikuju i privedu pravdi", navedeno je u saopštenju SNS-a, koje potpisuje Stevo Marušić, poverenik Opštinskog odbora SNS-a.

BONUS VIDEO: 

VANDALSKI NAPAD NA PROSTORIJE SNS-A U BLOKU 61

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)