PORODICA Džafera Deve uputila je otvoreno pismo nemačkom ambasadoru u Prištini Jornu Rodeu, u kojem je od njega zatražila javno izvinjenje zbog objave na Tviteru, u kojoj je izrazio zabrinutost zbog planova za renoviranja kuće Deve, kojeg je nazvao "poznatim nacističkim saradnikom i protagonistom zloglasne SS Skenderbeg divizije".

Šator

11.02.2022. 07:07

Ето, пошто захваљујући Брозу и српским комунистима, послије 45' нису елиминисани нацисти и њихове слуге (али зато јесу из петних жила се заокупљали првим српским антифашистичким покретом пуковника Михајловића), они су нам 91' уз помоћ Њемачке опет развалили државу, и сада још туже овако по судовима. Док Харадинај побије свједоке својих злочина, и ником ништа. Слично и у БиХ онај Орић, исто у Хрватској Готовина, све идентично. А све зато што не гледамо искључиво своја посла и одлучно дјелујемо по непријатељу кад га и савладамо.

Rasa

11.02.2022. 08:37

Da se spremi kobtra tužba za porodicu Deva zato sto isktivljuju istinu i daju podršku nacistima i unižavaju žrtve Holokausta i Jasenovačkog kompleksa smrti.

Rašo

11.02.2022. 09:55

Овај је упечатљив показатељ шта и ко су Шиптари. Сматрају нико не сме да каже било шта што њима није по вољи. Истина је да су их у томе подржавали управо Германи и англосаксонци и сада Шиптари верују да то тако мора бити увек и свуда!

Ja sam

11.02.2022. 10:33

Тако је, треба га натерати, не само да се извини, него и да пузи пред члановима породице. На крају крајева, шиптарска 'Франкенштајн' држава на територији Србије је најдражи пројекат потомака нациста и такав епилог је најадекватнији.