PREDAJA NIJE OPCIJA: Posle vesti o planiranju atentata na predsednika, Vladanka Malović poručila - Punog srca uz Vučića

Novosti online

21. 01. 2022. u 21:11

ČLANICA Predsedništva i šefica Informativne službe vladajuće Srpske napredne stranke Vladanka Malović oglasila se povodom informacije da je planiran atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ПРЕДАЈА НИЈЕ ОПЦИЈА: После вести о планирању атентата на председника, Владанка Маловић поручила - Пуног срца уз Вучића

Foto: Arhiva

Ona je poručila da je „uverena da će srpske bezbednosne službe učiniti sve da sačuvaju život predsednika, pozivam naš narod na apsolutno jedinstvo i pribranost“.

- Povodom saznanja da je policija države iz EU alarmirala srpski MUP i da su posredstvom Evropola potvrđene sve dobijene informacije o planiranom atentatu na predsednika Aleksandra Vučića, a uverena da će srpske bezbednosne službe učiniti sve da sačuvaju život predsednika, pozivam naš narod na apsolutno jedinstvo i pribranost.

- Predsednik Vučić i članovi njegove porodice postali su meta kada je svima postalo jasno da je njegova borba protiv svakog oblika kriminala, a posebno protiv najvećih i najmonstruoznijih kriminalnih grupa, neprikosnovena, i da će pre dati svoj život nego što će dozvoliti da Srbijom vlada kriminalni ološ i njihove političke pudlice – poručila je Malović.

Prema njenim rečima, „Srbija mora da sazna svako ime i prezime lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi atentata na predsednika Srbije“.

- Svima je jasno ko danas ima najveći interes da predsednik Vučić bude i politički i fizički likvidiran. Punog srca uz našeg šefa, predsednika Vučića - PREDAJA NIJE OPCIJA!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladanka (@vladankamalovic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a